Linda Lampinen ja Abduhl pronssille matkaratsastuksen Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuksissa

22.6.2024

Linda Lampinen ratsasti upeasti kolmanneksi hevosella Abduhl matkaratsastuksen Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuksissa Lemvigissä, Tanskassa.

Linda Lampinen ja Abduhl Lemvigissä, Tanskassa. Kuva Kai Torp.

Ratsukko tuli CEIYJ 1* 101 km -luokassa maaliin ajassa 07:03:54 keskinopeudella 14,30 km/h. Luokassa oli seitsemän lähtijää.

“Linda Lampisella meni erittäin hyvin, niin kuin tietysti pronssista näkyykin. Se oli hienosti taktikoitu suoritus, kuten häneltä ja hänen tiimiltä voi odottaakin. Se meni ihan nappiin”, iloitsee joukkueenjohtaja Kai Torp.

“Oikein tyytyväisiä ollaan pronssista. Kisassa oli kovia ratsastajia ja hyviä hevosia. Oli tosin aika vähän osallistujia. Voi olla, että juhannuskin on vaikuttanut, sillä Ruotsista puuttui muutamia ratsukoita”, jatkaa Torp.

Tilda Vainio oli ensimmäisessä ulkomaan kilpailussaan. Vainion ja Virkun Vapun ensimmäiset kaksi luuppia menivät hyvin, kunnes hevonen väsähti tauolla ja ratsukko ei jatkanut enää kolmannelle eli viimeiselle luupille.

Linda Lampinen ja Tilda Vainio olivat myös nuorten sekajoukkueessa, jossa oli myös yksi Norjan ja yksi Ruotsin ratsastaja. Joukkue kilpaili Tanskan nuorten joukkuetta vastaan, sijoittuen toiseksi hopealle.

Suomen nuorten matkaratsastajien Linda Lampisen, Saana Niemisen ja Viljami Häggblomin kauden päätavoite on nuorten EM-kilpailut syyskuussa Arboreassa, Italiassa.

Ensi vuonna Suomella on vuoro järjestää matkaratsastuksen PM-kilpailut.

 

Heidi Laurisen Lemvigissä ottamassa kuvassa vasemmalla Linda Lampinen ja oikealla Tilda Vainio.

22.6. Matkaratsastus Pohjoismaiden ja Baltian mestaruus, Lemvig, Tanska
CEIYJ 1* 101km, lähti 7
1) Emilie Hannecke Jensen / WW Shazam OX, DEN 06:16:14
2) Aranka De Goijer / Inshirah, NOR 06:35:32
3) Linda Lampinen / Abduhl, FIN 07:03:54
…7) Tilda Vainio / Virkun Vappu, FIN FTQ-ME

Täydet tulokset: LINKKI