Lisätietoa jäsenvakuutuksesta tulossa myös livenä

5.2.2021

Yksi Ratsastajainliiton jäseneduista on urheiluvakuutus, Sporttiturva. Sen avulla voimme jäseninä turvallisesti ja tasapuolisesti harrastaa, hoitaa hevosia, kilpailla, toimia jäsenseuroissa ja toivottaa uudet harrastajat lajin pariin. Ratsastuskouluilla ja jäsenseuroilla on näin turva onnettomuuksia varten. Vakuutusehtojen muutos on herättänyt paljon keskustelua. Olemme Ratsastajainliitossa pahoillamme siitä, että vakuutusturvan muutosten yksityiskohtien tiedottamisessa tapahtui viivettä.


Viime syksynä tiedossa oli, että vuoden 2021 vakuutusehtoihin tulisi selvä muutos menneeseen Ratsastajainliitosta riippumattomista syistä. Uuden kumppanin, Pohjola Vakuutuksen kanssa yhteistyössä pystytään jatkossa kehittämään vakuutusta jäsenistön enemmistön toivomaan suuntaan.

”Olemme pyrkineet tarkasti kuulemaan jäsenistön huolenilmaisut. Koska jäsenistömme tarpeet ovat moninaiset ja kaikki jäsenemme ovat meille arvokkaita ja tärkeitä, on vakuutustakin jatkossa pystyttävä muokkaamaan ainakin osittain erilaiseksi eri ryhmille”, Ratsastajainliiton hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen sanoo.

”Tulemme selvittämään jäsenistön kannan asiaan myös jäsenkyselyllä. Toivomme, että siinä selviää kattavasti, mitkä asiat vakuutusturvassa ovat keskeisimmät vakuutusturvan kannalta, ja mikä on kestävä ja hyväksyttävä jäsenmaksun taso.”

Ensi keskiviikkona 10.2. klo 18.00 alkaen sinulla on mahdollisuus kysyä ja saada vastauksia vakuutukseen liittyvissä asioissa Ratsastajainliiton Facebookissa Live-lähetyksessä. (Puhumme myös muista jäseneduista ja Ratsastajainliiton edunvalvontatyöstä koko alan eteen.)

Lähetyksessä ovat mukana toiminnanjohtaja Jukka Koivisto ja Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Teemu Hintsanen. Kysymyksiä voi esittää etukäteen tämän linkin kautta. Lähetys on myös myöhemmin katsottavissa YouTubessa. Tervetuloa mukaan!