Losvikille kuudes sija kolmesta tähdestä

29.4.2018

Eirin Losvik otti hienon kuudennen sijan elämänsä toisessa kolmen tähden kenttäratsastuskilpailussa. Ratsuna oli Daffodil´s Flamenco. Kuva: Seppo Laine.

Eirin Losvik ja FWB-fuuna Daffodil’s Flamenco ottivat hienon kuudennen sijan Sopotin kolmen tähden kansainvälisestä kenttäratsastuskilpailusta Puolassa. Ratsukko selvitti sunnuntain maastoesteet virheittä, mutta sai radalta muutaman sekunnin yliaikaa.

Kahden tähden kilpailussa Johanna Pohjonen, hänkin Eirin Losvikin tapaan nuori ratsastaja, otti kolmannen sijan tehtyään täysin virhepisteettömän maaston.

Tulokset, CIC3* (24 lähti – 6 sijoittui): 1) Andreas Ostholt – Pennsylvania 28 GER -31,2, 2) Malin Josefsson – Allan V SWE -31,7, 3) Mateusz Kiempa – Lassban Radovix POL -31,8… 6) Eirin Losvik – Daffodil’s Flamenco FIN -41,8.

CIC2*, (36 lähti – 9 sijoittui): 1) Stephanie Böhe – Classic Royetta GER -27,8, 2) Dirk Schrade – Unteam de la Cense GER -28,1, 3) Johanna Pohjonen – Conner K FIN -28,2.