Marjukka Manninen nimitettiin FEI Solidarity Commiteen jäseneksi

14.11.2022

Suomen Ratsastajainliiton hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen nimitettiin kansainvälisen ratsastajainliiton (FEI) solidaarisuukomitean (FEI Solidarity Commitee) jäseneksi. Valinta tapahtui viikonloppuna FEI:n yleiskokouksessa Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa.

Marjukka Manninen. Arkistokuva Sonja Holma.

 

”Tällainen kutsu ja nimitys on kyllä tosi hieno juttu ja iso kunnia henkilökohtaisesti ja tietysti Suomen Ratsastajainliitolle.  Ehdottomasti se on merkki siitä, että me Suomessa ollaan oikealla tiellä ja meitä halutaan kuunnella niin Euroopan tasolla kuin laajemminkin FEIssä,” oululainen Marjukka Manninen toteaa.

Solidaarisuuskomitean edustajat valitaan eri alueilta maailmanlaajuisesti ja sen puhemiehenä on FEI:n puheenjohtaja Ingmar de Vos. Komitea päättää vuosittaisten solidaarisuusohjelmien myöntämisestä ja rahoittamisesta.

 

Kuva FEI/Richard Juilliart.

 

Suomen Ratsastajainliitosta paikalla yleiskokouksessa olivat Manninen ja toiminnanjohtaja Jukka Koivisto. Viikonlopun aikana julkaistiin myös FEI:n vuoden 2022 palkitut viidessä eri kategoriassa. Parhaan urheilijan palkinto meni britti kouluratsastaja Charlotte Frylle.   Lue lisää  

 

Charlotte Fry. Kuva FEI/Liz Gregg.