Mechelenin maailmancup - Emma Kanerva ja Greek Air vapaaohjelman kahdeksas

30.12.2022

Mechelenissä Belgiassa parhaillaan käynnissä oleva koulu- ja esteratsastuksen maailmancup päättyi kouluratsastuksen osalta torstain vapaaohjelmaan. Emma Kanerva ja Greek Air tekivät vapaaohjelmassa hyvän tuloksen 76,280 %, joka riitti kovatasoisessa kilpailussa kahdeksanteen sijaan.

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuva SRL Hanna Heinonen

 

Kaudella 2022 loistaneet Emma Kanerva ja Greek Air päättivät vuoden viimeisen kilpailunsa Mechelenissä hyviin suorituksiin sekä Grand Prix’ssä että vapaaohjelmassa. Keskiviikon Grand Prix’ssä ratsukon sijoitus oli hienosti kuudes, ja kovatasoisessa vapaaohjelmassa kahdeksas.  

Vapaaohjelman voitti ylivoimaisella tuloksella 85,815 % Alankomaiden Dinja van Liere hevosellaan Hermes N.O.P. Toiseksi niin ikää alankomaalainen Emmelie Scholtens ja Desperado ja kolmanneksi Iso-Britannian Charlotte Fry Glamourdalella. Kärkikolmikon jokainen ratsukko teki yli 80 % tuloksen.  

Suomalaisittain jännitettävää jäi vielä perjantaihin, jolloin poniratsastaja Rachel Törnblom ja Helga TH.O. nähdään FEI Jumping Ponies Trophyn superfinaalissa ja Maiju Mallat esteratsastuksen maailmancupissa.  

29.12. Kansainvälisiä kouluratsastustuloksia, FEI maailmancup, Mechelen Belgia 

Vapaaohjelma, lähti 15. 
1) Dinja van Liere / Hermes N.O.P., NED, 85,815% 
2) Emmelie Scholtens / Desperado, NED, 83,865%  
3) Charlotte Fry / Glamourdale, GBR, 83,725% 
...8) Emma Kanerva / Greek Air, FIN, 76,280% 

Tulokset LINKKI