Mikaela Fabricius-Bjerrelle kaksi sijoitusta Hagenissa

28.4.2019

Mikaela Fabricius-Bjerre onnistui molemmilla hevosillaan hyvin Hagenin gp-pikkufinaalissa.

Iloisia ilmeitä palkintojenjaossa. Stewardi johdattelemassa kisan voittanutta Lone Bang Larsenia (oik.) ja Mikaela Fabricius-Bjerrea palkintojenjakoon. Kuva: Terhi Lehtimäki.

Mikaela Fabricius-Bjerrelle kaksi sijoitusta

Mikaela Fabricius-Bjerre otti kaksi sijoitusta Saksan Hagenin gp-pikkufinaalista sunnuntaiaamuna. Hän oli kolmas Skovlunds Gaminilla ja viides Bellissimolla. Stella Hagelstam ratsastaa Grand prix Special finaalissa, Suomen aikaa klo 15.23. Kilpailua voi seurata livestreamina osoitteessa clipmyhorse.de

Tulokset, Hagen 28.4.

Grand prix, pikkufinaali (15 lähti – 8 sijoittui): 1) Lone Bang Larsen – Bakkely’s Onandt DEN 71,014 %, 2) Pia Lauas-Schneider – Shadow 660 ITA 70,471 %, 3) Mikaela Fabricius-Bjerre – Skovlunds Gamin G FIN 69,384 %, … 5) Mikaela Fabricius-Bjerre – Bellissimo L FIN 68,986 %.