Mikaela Soratie tyytyväinen Wellingtonin GP-tulokseensa

12.5.2021

EM-ratsastaja Mikaela Soratie oli erittäin tyytyväinen tulokseensa CDI3* Wellingtonin Grand Prix´ssa. Tulos oli 68. 631 prosenttia, ja Soratie sijoittui ratsullaan Hot Casanova hyvätasoisessa luokassa 13. tilalle. Luokan kaksi kärkisijaa menivät Charlotte Dujardinille, voitto Giolla, 79.130 ja toinen sija Mount St John Freestylellä, 77.935 prosenttia.

”Nyt suoritimme meidän omalla tasollamme. Olen todella tyytyväinen. Suorittaminen oli paljon parempaa, kuin edellisessä kilpailussamme Belgiassa”, Soratie kertoo hevosten hoidon ohessa.

Soratie epäilee, että hevonen oli Belgian matkallaan lihaksistoltaan vähän jumissa. ”Nyt olemme saaneet hieronnalla paikkoja auki. Hevosen irtonaisuus löytyi takaisin, ja jäykkyydestä johtuvat virheet saatiin korjattua. Toivottavasti tämä jatkuu näin”, kesän EM-kilpailuihin tähtäävä Soratie sanoo.

Ratsukolla on jo Kansainvälisen Ratsastajainliiton FEI:n kvaalit suoritettuna, ja lopullisen valinnan EM-joukkueeseen tekee Ratsastajainliito.

Katja Kuistilan omistama Hot Casanova oli tänään rento ja kuuliainen mutta silti terävä. ”Sain radalla työstettyä sellaisia pieniä asioita, joihin olen halunnut tehdä korjauksia. Yleensä hevonen on todella varma suorittaja. Se on radalla aina ratsastajan mukana ja todella reilu.”

Soratie toivoo jatkavansa Wellingtonissa Grand Prix Specialiin, johon otetaan 15 ratsukkoa. Luokka alkaa torstaina aamulla klo 10.

Kansainväliset kouluratsastustulokset 12.5.2021
CDI3* Wellington, Heckfield, Iso-Britannia
FEI Grand Prix
. Lähti 31, sijoittui 6.
1) Charlotte Dujardin / Gio, GBR 79.130 %
2) Charlotte Dujardin / Mount St John Freestyle, GBR 77.935 %
…13) Mikaela Soratie / Hot Casanova, FIN 68.631 %

Täydet tulokset