Mirella Lesonen-Hakola huippuvireessä Seinäjoki Horse Show'ssa

20.6.2021

Mirella Lesonen-Hakola hallitsi hevosella Winput VK Z Seinäjoen 140 cm:n pääluokkia. Sisarukset Jone ja Sani Illi olivat myös voittovireessä.

Mirella Lesonen-Hakola-Winput VK Z, kuva Tuulia Nelimarkka.

Seinäjoki Horse Show'n lauantain ja sunnuntain 140 cm:n pääluokat vei nimiinsä huippuvireessä ollut Mirella Lesonen-Hakola hevosella Winput VK Z.

Illin sisarukset Jone ja Sani olivat myös voitokkaita napaten kumpikin kaksoisvoitot, Jone lauantain 130 cm:n luokasta hevosilla Janka ja Hilotte van Tenhaegendoorn, ja Sani sunnuntain 105 cm:n Prix De Solheds luokasta hevosilla Bellezza di Notte ja Manouscha Van 'T Steenputje. 

Jone Illi hevosella Hilotte van Tenhaegendoorn, kuva Tuulia Nelimarkka.

Finland Horse Show:n ja Equality Line Suomen uutuuskilpailusarjan Prestige Showjumping Cup 100 cm:n kärjessä jatkaa Emma Järvinen hevosella Eve's Lazybeat. 

Kilpailut sujuivat mukavasti ja kilpailujärjestäjä kiittää onnistuneista kilpailuista toimihenkilöitä, kilpailijoita, yleisöä ja yhteistyökumppaneita. Uusittu kilpailuareena ja puitteet Seinäjoen ravikeskuksessa toimivat hyvin, ja kilpailuareenan pohja on loistavassa kunnossa samaisella kilpailupaikalla käytäviä elokuun esteratsastuksen SM-kilpailuja varten.

Tiedote: Liina Hannula, Finland Horse Show
Lisätietoa: www.fihs.fi

Lesonen-Hakola palkintojenjaossa, kuva Tuulia Nelimarkka.