Misa Riiali menestyi Europaint-kilpailuissa

8.9.2023

Misa Riiali osallistui hevosellaan Just The Rocking Soul 19.-27.8.2023 Saksassa järjestettyihin Europaint -kilpailuihin, jotka ovat American Paint Horse Association eli APHA:n Euroopan mestaruuskilpailut.

 

Tiedote Lilja Pakaslahti

Just The Rockin Soul on Suomessa syntynyt painthevonen, jonka isä on myös suomalaisomistuksessa ja emän puolelta se on jo kolmannessa polvessa Suomessa kasvatettuja painthevosia. Kilpailumatkalla Riialin mukana oli hänen valmentajansa Mari Valkonen. Hän on edellinen Suomesta kyseisiin kilpailuihin osallistunut ratsastaja vuonna 2015. Silloin kilpailuihin osallistui myös ensimmäistä kertaa Suomessa kasvatettu hevonen. Valkonen on ollut alkukoulutuksesta lähtien mukana Just The Rocking Soulin kouluttamisessa.

Kilpailumatka alkoi tiistaina 15.8., ja saman viikon torstaina seurue saapui Saksaan. Misa Riiali ja Just The Rocking Soul kilpailivat ensimmäiset päivät Ranch Ridingissa, jossa he saavuttivat kaksi Euroopan mestaruutta luokissa Novice Amateur Ranch Riding sekä Amateur Ranch Rail Pleasure! Lisäksi he saavuttivat 6:nnen sijan Amateur Ranch Riding -luokassa.

Seuraavan viikon Riiali kilpaili Trailissa, ja sijoittui mm. Green Trailissa sijalle 14./32 ja Masters Trailissa sijalle 8./13.

Kotiin saavuttiin 29.8. tiistaina. Kokonaisuudessaan kilpailumatka kesti siis kaksi viikkoa. Just The Rocking Soul matkusti hyvin ja oli iloinen päästessään kotilaitumelle!

Riiali kuin myös Valkonen edustavat ratsastusseuraa Pro Western Riding ry sekä ovat osa Topwestall -lännenratsastustiimiä.

Järjestäjä: https://euro-paint.info/welcome-to-the-european-championship-euro-paint-2023/