NBCH Drammen – Ensimmäinen mitali tuli lapsiratsastajien koulujoukkueellemme

28.6.2023

Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuksissa Drammenissa Mette Kauppila ja Shania nappasivat kolmannen sijan junioreiden kouluratsastuksen joukkuekisan ensimmäisessä luokassa. Tulos oli upea 71.010 %. Joukkueessa ovat myös Anniina Kolu ja Ghana, Matilda Piispa ja Skovens Rosselli ja Anni Plith ja Rush ON. Ruut Mantela ja Mandela ja Peppi Kokko ja Damasco Caniceira osallistuvat henkilökohtaiseen kisaan.

Lapsiratsastajien koulujoukkue.

 

Lapsiratsastajien joukkue Milka Kovalainen ja Damon, Kaisa Mansikka-Aho ja Horatio van´t Stelenhof, Mikaela Sinda ja Chaos ja Aapo Similä ja Lily of Oaklands saivat hopeaa! Kovalainen jäi juuri sijoitusten ulkopuolelle neljänneksi onnistuneella suorituksellaan ja 73.200 prosentin tuloksellaan.

Poneissa Roosa Salo ja Sir Maximus Welshwarrior sijoittui kuudenneksi tuloksella 70.953 prosenttia. Isojen ponien joukkueessa ovat myös Iida-Maria Koponen ja Caramba, Aino Sellman ja Don’t Call me Babe ja Minttu Polin ja Pin Rock’s Starlight. Ponijoukkueemme on ensimmäisen päivän jälkeen kolmantena. Amanda Prittinen ja Reitland’s Du Nur du B ja Sini Shemeikka ja Caramel Grey osallistuvat henkilökohtaiseen kisaan. Veera Kangasjärvi ja Arvalon Gigolo kilpailee pikkuponeissa.

 

Mette Kauppila ja Shania. Kuva Kati Hurme.

 

Joukkueenjohtajana kouluratsastuksessa on Anu Korppoo ja valmentajina Marko Björs ja Kikko Kalliokoski.

 

Esteratsastuksessa kilpailunsa ja samalla joukkuekilpailun ensimmäisen kierroksen aloittivat kaikki paitsi poniratsukot. Anni Hjerpe ja Callboy hyppäsivät nuorissa virheettömän radan 140-tasolla ja sijoittuivat toiseksi. Mila Saukko ja Consilium olivat yhdellä pudotuksella yhdestoista. Junioreissa Nella Mäyrä ja Janina van het Goteringveld hyppäsivät nollaradalla yhdeksänneksi.

 

Anni Hjerpe ja Callboy. Kuva Kati Hurme.

 

Joukkueenjohtajana on tuttuun tapaan Markus Backlund yhdessä maajoukkuekapteeni Mikko Mäentaustan kanssa. Mira Rantanen on avustava joukkueenjohtaja, ja valmentajina ovat Ad van de Wetering, Sanna Backlund ja Marina Ehrnrooth.

Pararatsastus ja kouluratsastuksen avoin kilpailu ja Grand Prix alkavat perjantaina.

Seuraa kisaa: https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/onair
Lähtölistat ja tulokset: https://online.equipe.com/fi/competitions/56075