Niinisalossa ratkottiin viikonloppuna kenttäratsastuksen Suomen mestarit poneissa ja joukkueissa

12.7.2022

Niinisalon Ratsastajat järjesti menneenä viikonloppuna kansalliset kenttäratsastuskilpailut, joissa ratkottiin samalla ponien ja joukkueiden Suomen mestarit. Poneissa kultaa ratsasti ainoana ratsukkona maaliin tiensä selvittänyt Sakari Tuukkanen ja Aille Las Vegas. Joukkuekultaa vei Team Best Boys.

Sakari Tuukkanen ja Aille Las Vegas. Kuva Marja-Liisa Sillanpää

 

Tuukkanen ja Aille Las Vegas saavuttivat ponien SM-kultaa, ja tekivät samalla debyyttinsä kansallisella tasolla. Ratsukon kokonaistulos oli koulukokeesta 44.3, rataesteillä 4 virhepistettä ja maastoestekokeessa 24,4 virhepistettä. Toisella sijalla kokonaiskilpailussa olivat maastoestekokeessa hylätyt Inkeri Laiho ja Ewan Stone.  

Joukkuekilpailussa kultaa vei Team Best Boys. Joukkueessa ratsastivat Katja Passoja hevosella Bad Boy 2, Kristiina Teeri hevosella Konstikas sekä Sanni Heikkilä hevosella Rigolett II. Joukkue oli ainoa hyväksytyn tuloksen joukkuekilpailusta saanut.  

 

Joukkuemitalistit Team Best Boys. Joukkeessa mukana Kristiina Teeri ja Konstikas, Katja Passoja ja Bad Boy 2 sekä Sanni Heikkilä ja Rigolett II. Kuva Marja-Liisa Sillanpää

 

Kansallisia kenttäratsastustuloksia 9.-10.7. Niinisalo 

SM Ponit 
Lähti 6, sijoittui 2  
1) Sakari Tuukkanen / Aille Las Vegas, KR-team, 72.7 pistettä 
2) Inkeri Laiho / Ewan Stone, YR, hylätty maastoestekokeessa  

SM Joukkue 
1) Team Best Boys 239.1 

Täydet tulokset: LINKKI