Noora Forstén Valencian pikku-GP:n 7. Lavillonilla

1.6.2010

Noora Forstén oli Valenciassa sunnuntaina kahden tähden kisassa pikku-GP:n seitsemäs 145 cm:n esteillä upealla uudella kisaratsullaan Lavillonilla. Forstén hyppäsi perusradan puhtaasti ja teki uusinnassa yhden pudotuksen jälkeen erittäin nopean nelosen. Yhteinen tuntuma ja vire näyttää löytyneen jo hienosti!

Lavillon on 11-vuotias, jalostukseen hyväksytty sellefrancais-ori, joka polveutuu kuuluisasta Diamant De Semillystä. Oriin emänisä on täysiverinen Laudanum xx.

Hevonen on nähty myös Suomessa syksyn 2009 Helsinki International Horse Show'ssa, missä se voitti edellisen ratsastajansa, Saksan Ludger Beerbaumin kanssa Helsinki Grand Prix'n. Samassa kilpailussa Noora oli muuten toisella oriillaan Evli Quinaultilla hienosti neljäs.

Evli Quinault oli myös mukana Valenciassa, ja Noora sijoittui sillä lauantaina toiseksi 140-tasolla hypäten puhtaan ja erittäin nopean radan. Ratsukko oli seitsemäs samalla tasolla myös perjantaina.

Kahden tähden kilpailu kilpailu ratsastettiin osana suurta kansainvälistä viiden tähden kisaa, jota tähditti esteratsastuksen kovin kärki. Pääluokkana oli 285'000 euron palkintopotin sisältävä Global Champions Tourin osakilpailu, jossa Mikko ratsasti Evli Nandelella 13. sijalle.