Noora Pentti Evlin talliin

1.6.2010

Evli allekirjoitti helmikuussa sponsorointisopimuksen esteratsastaja Noora Pentin kanssa. Sponsorointikohteena Pentti on Evlille sopiva valinta, sillä kilpaurheilijan uralla häntä kannustavat samat arvot kuin Evliäkin: yrittäjähenkisyys, asiantuntijuus ja kehittymishalukkuus.

"Olen iloinen tästä yhteistyömahdollisuudesta. Mukava huomata, että Evli on pannut merkille vakavan panostukseni ja kehittymiseni tässä haastavas-sa lajissa ja lähtenyt mukaan tukemaan uraani. Edustan Evliä hyvin mielelläni," Pentti kommentoi.

Evli saa Pentin tallista kaksi nimikkohevosta, Evli Cagliostron ja Evli Popcornin. Evli Cagliostro on 14-vuotias hyväksytty jalostusori, jolla Pentti tähtää Grand Prix -luokkiin tällä ja ensi kaudella. Evli Popcorn taas on lupaava 9-vuotias tamma, jonka odotetaan nousevan isoihin luokkiin ensi kaudella.

Guttecovenissa Hollannissa valmentautuva ratsastajatar on 24-vuotias. Hän on kilpaillut vuodesta 1992. Hän on noussut kolmessa vuodessa Suomen nuorten rankingpistevoittajasta (2002) senioreiden rankingkakkoseksi (2005).
 
Lue lisää
www.forsten-pentti.com
www.evli.com