EM-kouluratsastus: Hollannille nuorten kultaa, Suomi kahdeksas

18.8.2020

Nuorten kouluratsastajien Euroopan mestaruudet joukkueiden välillä ratsastettiin maanantaina ja tiistaina Pilisjászfalussa, Unkarissa.

Kouluratsastuksen Euroopan mestaruuksisa ratkottiin maanantaina ja tiistaina joukkueiden parhaat. Kultaa voitti Alankomaat niukalla erolla Saksaan ja pronssille nousi Tanska. Suomi oli kahdeksas.  

Ensimmäisinä suomalaisista radalla starttasi Emmi Salminen ratsulla St Ophir tehden tasaisen varman suorituksen tuloksella 66.35 prosenttia. Louise Jönsson ja Dayna tekivät erittäin vakuuttavaa työtä, joka palkittiin luvuin 68.529 %. Tiistaina aamulla Jenni Kinnunen jatkoi hyvällä linjalla, tulos 66.088 %. Ankkurina lähti Mea Packalén ratsulla Feuerball saavuttaen suomalaisittain parhaan tuloksen, 68.588%.

Team Finland: Jenni, Mea, Louise ja Emmi. Kiitos kuvista maajoukkuevalmentaja Marko Björs!

Kilpailu jatkuu henkilökohtaisella ohjelmalla keskiviikkona ja torstaina ja huipentuu vapaaohjelmiin perjantaina. Molemmissa jaetaan henkilökohtaiset mitalit, vapaaohjelmaan karsii mukaan 18 parasta, mutta korkeintaan kolme ratsukkoa maata kohti.

Maajoukkuevalmentaja nuoret ja juniorit Marko Björs, lapsi- ja poniratsastajat Kikko Kalliokoski. Joukkueenjohtaja Tanja Takkula.

Kouluratsastuksen Euroopan mestaruudet ikäluokille Pilisjászfalu, Unkari

Nuoret, joukkuekilpailu
1) Alankomaat 222.940
2) Saksa 222.030
3) Tanska 215.794
…8) Suomi 203.470
Joukkuekilpailun tulokset: LINKKI

Kilpailujärjestäjän kotisivut: www.unikornislovarda.hu
Tulospalvelu: https://www.horse-events.at/horse-events/
Livelähetykset: https://www.sportprohorses.com/

Uutinen päivitetty joukkuetuloksilla 18.8.2020 14.43