Nuoret kouluratsastajat menestyivät Belgiassa

1.8.2021

Helsingin Ratsastajien juniori Anni Plith sekä nuoret ratsastajat Louise Jönsson ja Lia Lundström kilpailivat viikonloppuna Belgiassa Sint-Truidenissa CDI kisoissa.

Anni Plith ja Midt-West Zalando (vas.) ja Louise Jönsson ja Dayna. Keskellä Lia Lundström. Kuva Kikko Kalliokoski.

 

Louise Jönsson Daynalla ratsasti upeasti toiselle sijalle sekä nuorten ratsastajien joukkueohjelmassa (69,17%), että nuorten ratsastajien henkilökohtaisessa ohjelmassa (69,5%). Hän kruunasi viikonlopun sijoittumalla toiseksi myös nuorten ratsastajien vapaaohjelmassa hienosti tuloksella 71,91 prosenttia.

Junioreiden henkilökohtaisessa ohjelmassa Anni Plith ratsasti Midt-West Zalandolla 4. sijalle tulokselle 68,91 prosenttia.

”Olemme todella tyytyväisiä matkaan”, kertoivat Jönsson, Lundström ja Plith.

”Matka sujui hyvin, vaikka vähän jännitti miten hevoset suhtautuvat ensin 30 tunnin laivamatkaan ja 12 tunnin ajomatkaan kisapaikalle. Mutta ne matkustivat hienosti ilman ongelmia. Kisat oli tosi hyvin järjestetty, varmaan parhaat kisat missä olemme koskaan olleet! Hevoset jaksoivat suorittaa hyvin kolme päivää. Louise sai toisen sijan joka luokasta, Annilla oli ensimmäisenä päivänä virheitä mutta perjantaina hänkin nappasi sijoituksen. Lialla vielä tuore yhteistyö hevosen kanssa näkyi rikkoina.”

Ja halusivat lisätä vielä. ”Iso, iso, iso kiitos sekä Kikko Kalliokoskelle että Janne Berghille parhaasta valmennuksesta! Ja myös kiitos vanhemmille siitä, että mahdollistivat meille tämän hienon matkan.”

Täydet tulokset: https://www.stalgravenhof.com/live-results

Helsingin Ratsastajien tiedote