Nyt ratsastusseuran SRL-jäsenille 20 % etu Polarin tuotteista Jäsenhuoneessa!

14.2.2022

Ratsastusseuran SRL-jäsenelle on nyt uusi houkutteleva etu. Helmikuun jäsenetuna on 20 % alennus Polarin tuotteista. Liikkumiseen kannustavaa etua voi käyttää kirjautumalla Jäsenhuoneeseen ja aktivoimalla edun linkin kautta. Jäsenhuoneesta löydät tuotteet, joita tarjous koskee.

 

Löydä uusi harjoituskumppanisi Polarin sykemittareiden, urheilukellojen ja aktiivisuusmittareiden valikoimasta. Tarjous koskee myös hevosten Polar Equine -sykemittareita. Polar Equine -sykemittarit mittaavat hevosen sykkeen ja auttavat sinua ymmärtämään, miten harjoittaa hevostasi turvallisesti ja oikein. Voit mitata helposti ja tarkasti hevosen rasitustasot harjoittelun aikana sekä seurata sen lepo- ja palautumissykettä.

Ratsastajainliitto kuuluu lajiliittojen kymmenen suurimman joukkoon

Ratsastusseuran SRL-jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen. Ratsastajainliitto tekee tärkeää ja kattavaa edunvalvontaa hevosten ja koko hevosalan hyväksi. Valtion myöntämiin tukiin vaikuttavat lajiliiton jäsenmäärä ja toiminnan laajuus.

Seuratoiminnassa pääset kehittämään itseäsi. Ratsastusseurat järjestävät jäsenilleen mm. kursseja, valmennuksia, luentoja, retkiä sekä voivat tarjota alennusta yhteistyötallin tunneista. Ratsastusseurojen nuorisotoiminnassa ja heppakerhoissa on monia mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja opiskella hevostaitoja. SRL:lla on kattava ja aktiivinen toimihenkilökoulutus, jonka kautta voit osallistua tapahtumiin toimihenkilönä aina arvokilpailuja myöten.

Ratsastusseurojen SRL-jäsenet saavat hakea kilpailulupaa. SRL kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen ratsastuksen eri lajeissa ja ikäryhmissä.

Jäsen saa kattavan Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-urheiluvakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.  Tuhti lukupaketti, Hippos-lehti, ilmestyy jäsenille seitsemän kertaa vuodessa. Lisäksi voit hyödyntää useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, kuten uutta Polarin tuotteiden alennusta.

 

Kuva Hanna Heinonen.

 

Käy tutustumassa ratsastusseuran SRL-jäsenyyden iloihin täällä.

Kirjaudu Jäsenhuoneeseen