Pararatsastaja Jessica Kerttunen hankkii kilpailubudjettia joukkorahoituksella

3.4.2018

Tiedote: Kampanjan vetäjä Ninica Appelroth

Pararatsastaja Jessica Kerttunen ja ratsunsa Wesa yrittävät hankkia
kilpailubudjettia vastikkeellisella joukkorahoituksella

Pararatsastaja Jessica Kerttunen ja ratsunsa Wesa kvaalaavat kohti Tokion paralympialaisia 2020. Välitavoitteina ratsukolla on Tryonin MM-kisat syyskuussa 2018 Yhdysvalloissa ja Rotterdamin EM-kisat
elokuussa 2019 Hollannissa. Kaksikon puolesta on sunnuntaina 25.3.2018 avattu joukkorahoituskampanja kisabudjetin kokoamiseksi joukkorahoituspalvelu Mesenaatti.me:hen.

Jessica Kerttunen on 20- vuotias kansainvälisen tason pararatsastaja sekä kansallisen tason kouluratsastaja. Hän on ratsastanut lähes koko elämänsä ja kilpaillut jo viisivuotiaasta. Jessican suuri haave on aina ollut päästä osallistumaan paralympialaisiin ja hän on tehnyt työtä unelmaansa kohti määrätietoisesti. Syksyllä 2017 hän lähti Saksaan valmentautumaan, koska olosuhteet ovat siellä paremmat ja hän
pystyy täysin keskittymään valmennukseen. Saksasta on myös lyhyemmät kisamatkat kansainvälisiin kilpailuihin, joka säästää hevosta todella paljon.

Kvaalien hankkiminen Tokion paralympialaisiin 2020 alkaa jo tammikuussa 2019, sitä ennen on maailmanmestaruuskilpailut Tryonissa Yhdysvalloissa syyskuussa 2018. MM-kilpailuihin kvaalaus on alkanut jo.

Kilpaileminen on todella kallista, vaikka sen tekisikin Keski- Euroopasta käsin ja tarkalla budjetilla.

Jessica ja Wesa

Westside on Jessican kilpakumppani, 15-vuotias hollanninpuoliverinen ruuna. Wesa on rauhallinen ja rohkea, mutta innostuu kilpailutilanteessa. Wesalle käy kaikki, se on todella hyvä matkustamaan ja viihtyy kisapaikoilla, todellinen kisahevonen. Jessica on sipoolainen nuori ratsastaja joka kilpailee ryhmässä IV. Jessicalla on erittäin harvinainen perinnöllinen sairaus, joka aiheuttaa toispuoleista lihasheikkoutta ja motorisia häiriöitä, lisäksi hänellä on jäykkiä selkänikamia.

Nuoresta iästään huolimatta Jessicalla on Suomen mestaruus vuodelta 2015 ponilla Ladykiller pararatsastuksesta. Samalla ponilla Jessica on ollut Euroopan mestaruuskilpailuissa sekä useita kertoja
edustanut Suomea Pohjoismaiden mestaruuksissa. Kilpailukokemusta hänellä on paljon.

Mukaan haetaan mesenaatteja jotka haluavat olla mukana tässä jännittävässä tarinassa. Mesenaattit pääsevät kannustamaan "omaa urheilijaa" kohti huippua, jännittämään kilpailuissa ja tukemaan nuorta positiivista ratsastajaa eteenpäin kohti unelmaa.

Tässä projektissa kerätään varoja, jotta Jessica ja Wesa pystyisivät hakemaan tarpeeksi kvaaleja päästäkseen MM-kilpailuihin Tryoniin syyskuussa 2018 sekä kvaalautumaan Tokion paralympialaisiin 2020.

Minimisummalla katetaan kahden kilpailun ilmoittautumismaksut, tavoitesummalla katetaan neljän kansainvälisen kilpailun kulut majoituksineen, kilpailumaksuineen ja kuljetuksineen. Mitä korkeammaksi summa kasvaa, sitä enemmän Jessica pystyy kilpailemaan. Tavoitteena hänellä on kilpailla ainakin 6 kilpailua, joka paralympiarankingin sijoitukseeen vähintään vaaditaan.

https://www.facebook.com/Jessica-Kerttunen-ratsastaja-553794457974430/?ref=bookmarks
https://jessicadressage.wordpress.com/
https://www.instagram.com/jessicakerttunen/
https://mesenaatti.me/campaign/?id=886#single/view