Pauliina Swindells ei osallistu EM-kenttäkilpailuun

30.8.2019

Pauliina Swindells ja Ferro S joutuivat valitettavasti vetäytymään EM-kenttäkilpailusta viime hetkellä hevosen loukkaannuttua kilpailupaikalla.

Pauliina Swindellsin Ferro S ei pysty starttaamaan kenttäratsastuksen EM-kilpailussa. Kuva: Peter Nixon.

Pauliina Swindells ei starttaa EM-kilpailuissa

Pauliina Swindellsin ratsu Ferro S joutuu valitettavasti jäämään pois kenttäratsastuksen EM-kilpailuista Saksan Luhmühlenissä. Ratsukolla oli lähtöaika koulukokeeseen tänään klo 13.30 Suomen aikaa.

– Ratsu oli hyvässä kunnossa kisapaikalla ja läpäisi keskiviikon hevostarkastuksen, mutta torstaina se alkoi liikkua epäpuhtaasti. Hevosta hoidettiin koko torstain ajan, mutta varhain perjantaiaamuna todettiin, että se ei ole kilpailukuntoinen, kertoo joukkueenjohtaja Lizzel Winter.

– Harmittaa ihan mahdottomasti koko joukkueen puolesta, tämä tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan, Pauliina Swindells kertoo.

– Todennäköisesti kyse on kaviopaiseesta.

Kun Pauliina Swindells ei pääse starttiin, Suomella ei ole enää minkäänlaista mahdollisuutta saada kenttäratsastuksen joukkuepaikkaa Tokion olympialaisista. Henkilökohtaiset paikat ovat vielä mahdollisuuksien rajoissa, niiden osalta ranking-tilanne selviää 31.12.2019.