Penny & Friends -kilpailu tulee taas -haku kilpailunjärjestäjäksi käynnissä

29.1.2018

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018!


Penny & Friends -kilpailut tulevat taas vuonna 2018. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton merkkisuoritusten ratapohjia. Ratsastajainliitto tukee järjestäjiä palkintopaketilla. Palkintopaketti sisältää Penny & Friends -tsempparipalkinnon sekä 20 ruusuketta ja kunniakirjaa/laji. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta ei vaadita kilpailulupia. Ratsastajainliiton jäsentallit voivat ilmoittautua kilpailunjärjestäjäksi erillisellä ilmoittautumislomakkeella. Kilpailut voi järjestää myös tallin ja seuran yhteistyönä.

Kilpailumuotoja on neljä: kouluratsastus, esteratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talleilla on halutessaan mahdollisuus yksi kilpailu jokaista kilpailumuotoa. Vuonna 2018 kilpailuja voidaan järjestää vuoden 2017 järjestäjien toiveiden mukaisesti ajalla 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.

Jokainen kilpailuun osallistuva palkitaan ruusukkeella ja kunniakirjalla. Penny & Friends -tsempparipalkinnon voi jakaa tallin valitsemalla perustelulla. Tsemppari voi olla esim. iloisin ratsukko, pirtein tervehtiminen tai muiden kannustaminen.

Ratsastus- ja hevostaitomerkkisäännöt löytyvät täältä: www.ratsastus.fi/kilpailusaannot
Penny & Friends -kilpailusäännöt 2018 löytyvät täältä: http://www.ratsastus.fi/lapset_ja_nuoret/nuorten_kilpailut/Hevoshullu-jarjestamisohjeita

Ilmoittaudu mukaan Penny & Friends -kisajärjestäjäksi 28.2.2018 mennessä: https://my.surveypal.com/Penny-Friends-ilmoittautuminen-2018 HUOM! Palkintolaatikkoja on varattu 180 kappaletta ja ne varataan järjestäjille (45 ensimmäiselle järjestäjälle) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailusta lähetetään syksyllä erillinen palautekysely.

Lisätietoja:

Sanna Sassi
Lasten ja nuorten toiminnan koordinaattori
Suomen Ratsastajainliitto ry
sanna.sassi@ratsastus.fi
040-5537513