Ponijoukkue aloitti mukavasti Puolan EM-kilpailuissa

12.8.2021

Kouluratsastajat Ruut Mantela, Roosa Salo ja Mila Pietarila ovat ratsastaneet Strzegomissa, Puolassa ponien EM-kilpailuissa joukkueohjelman. Eilen ensimmäisenä ohjelman suoritti Ruut Mantela ja Hillside Arwen tuloksella 65,343 prosenttia. Tänään vuorossa olivat Mila Pietarila ja Avalon sekä Roosa Salo ja Sir Maximus Welshwarrior. Pietarila sai tuloksen 65,743 prosenttia (52.) ja Salo 68,143 prosenttia (39.). Mantelan sijoitus oli 58. Joukkue kutistui harmittavasti kolmihenkiseksi juuri ennen matkallelähtöä.

Ruut Mantela (vas.), Mila Pietarila, Roosa Salo ja Anselmi Laiho. Kuva Anu Korppoo.

 

”Joukkueemme ratsastajat tekivät tarkkaa ja huolellista työtä radalla, mutta muutamat harmittavat rikot laskivat tulosprosentteja. Ponit ovat liikkuneet hyvin, ja seuraavaksi tähtäämme henkilökohtaiseen kisaan”, kertovat joukkueenjohtaja Anu Korppoo ja valmentaja Kikko Kalliokoski Puolasta.

Suomen ponijoukkueen kokonaistulos 199,229 prosenttia riitti 11. tilaan 13. joukkueen kilpailussa. Joukkuekilpailun voitti Saksa (236,172 %), hopealla Tanska (221,714%) ja pronssilla Hollanti (218,428%).

Salon lähtöaika lauantaina henkilökohtaisessa kilpailussa on klo 10.48 (Suomen aikaa), Pietarilan klo 10.56 ja Mantelan klo 11.52.
 

Kenttäratsastaja Anselmi Laiho ja Ewan Stone vuorossa perjantaina

Huomenna suorituksensa aloittaa kenttäratsastaja Anselmi Laiho ponillaan Ewan Stone. Hän lähtee toisen kisapäivän ensimmäisenä klo 9 Suomen aikaa kouluradalle. Kärkitulosta pitää ensimmäisen päivän jälkeen hallussaan Ranskan Zoe Ballot ja Voltair de Lalande tuloksella 28,1 virhepistettä. Kisaan osallistuu 46 ratsukkoa, ja joukkueita on mukana yhdeksän.


Täydet tulokset 11.-12.8.
Joukkuekilpailun tulokset: LINKKI
Henkilökohtaiset tulokset joukkueohjelmassa: LINKKI

Tapahtuman nettisivu: www.strzegomponies.pl
Livestriimi: https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/fei-tv

11.-15.8. Ponien kouluratsastuksen Euroopan mestaruuskilpailut, Strzegom, POL
Roosa Salo – Sir Maximus Welshwarrior
Mila Pietarila – Avalon
Ruut Mantela – Hillside Arwen
Joukkueenjohtaja Anu Korppoo, valmentaja Kikko Kalliokoski

11.-15.8.  Ponien kenttäratsastuksen Euroopan mestaruuskilpailut, CCIP2-L, Strzegom, POL
Anselmi Laiho / Ewan Stone
Valmentaja Sanna Siltakorpi

Korjattu ponien henkilökohtaisen kilpailun lähtöajaksi lauantai.