Ponit ja hepat tulevat taas kaupunkeihin!

25.8.2022

Lapsille ja nuorille suunnatut hevostapahtumat Ponit Paimiossa 27.8. ja Hepat Hämeenlinnassa 28.8. klo 11-15 ovat ilmaisia kaikille! Tapahtumissa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa, kuten ponien kauneuskilpailu, talutusratsastusta sekä poniajelua, keppihevoskilpailuja ja askartelua, kuten hevosenkenkien maalausta! Hämeenlinnassa myös onnenpyörä ja arvonta.

Kuva Laura Laakso.

 

Paimiossa tapahtuma järjestetään Ammattiopisto Livian tiloissa Taatilantie 11, Paimio.

Hämeenlinnassa kokoonnutaan Museo Militarian alueelle, Vanhankaupunginkatu 19, Hämeenlinna.

 

 

 

 

Tutustu tapahtumiin Facebookissa:

Ponit Paimiossa

Hepat Hämeenlinnassa - Tule nauttimaan ponielämästä

 

 

 

 

 

 

Ratsastajainliiton Tunne Poni -hankkeelle on myönnetty tukea Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Hanke toteutetaan rahoittavien Leader-ryhmien, Varsin Hyvä ry:n, Kantri ry:n ja Linnaseutu ry:n toiminta-alueilla Turun, Tampereen ja Hämeenlinnan seuduilla. Toteutuksesta vastaavat Lounais-Suomen, Hämeen ja Etelä-Suomen aluejaostot.

Hankkeen tavoitteena on tehdä hevosia ja hevosharrastusta tutuiksi lapsiperheille ja nuorille. Vuoden -23 loppuun kestävän hankkeen puitteissa järjestetään yleisötapahtumia, tarjotaan koululuokille mahdollisuuksia vierailla talleilla ja kartoitetaan paikallistason yhteistyömahdollisuuksia koulujen, kuntien ja järjestöjen kanssa.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 70 490 euroa, josta Leader-tuen osuus on 56 392 euroa. Omarahoitusosuus katetaan vastikkeettomana työnä.