Pysy kyydissä! -livelähetykset keskiviikkoisin klo 18

1.6.2020

Keskiviikkojen livelähetykset jatkuvat Facebookissa Pysy Kyydissä -makasiiniohjelmassa juhlistaen SRL100-juhlavuoden kulkua. Ensimmäinen lähetys on vuorossa kesäkuun 3. päivä klo 18.00 alkaen.

Ohjelman juontaa Roy Kokkonen. Joka jaksossa on myös ajankohtainen vieras. Lähetyksissä käydään läpi päivän polttavia aiheita kilpailurintamalta ja muita ajankohtaisia asioita. Livelähetyksiin voi osallistua myös itse lähettämällä kysymyksiä tai kommentteja etukäteen.

Ohjelmassa kilpaillaan eri kokoonpanoilla vaihtuvissa visailuissa. Voittajille luvassa kivoja palkintoja.

Julkaisemme ensimmäisessä jaksossa myös SRL100-somekuvakilpailun. Joka jaksossa on oma kuva-aihe ja kuukauden viimeisessä jaksossa raati valitsee voittajan, joka pääsee finaaliin. Finaaliin päässeiden kuvien voittaja julkistetaan ja palkitaan joulukuun Juhlaristeilyllä. Kannattaa siis osallistua Instassa ja Facebookissa tunnuksella #srlkuvakisa.

Kilpailukausi käynnistyy tulevana viikonloppuna, joten luvassa on Kisaetkot! Ensimmäisessä jaksossa liiton urheilujohtaja Jutta Koivula selventää, kuinka kilpaileminen käytännössä toteutuu koronarajoitusten aikana. Ratsuttaja Hassan Iber kertoo, kuinka hevosten treenaaminen on sujunut kevään aikana ja minkälaista kilpaileminen nuorten hevosten kanssa on. Sekä Jutta että Hassan pääsevät osallistumaan leikkimieliseen tietovisaan.

Tulevissa jaksoissa on luvassa lisää huippuvieraita ja hauskaa ohjelmaa, josta voi voittaa SRL100-aiheisia palkintoja. Nautitaan etänä!

https://www.facebook.com/suomenratsastajainliitto/