Raisa Takkinen sijoittui 14. valjakkoajon MM-kilpailuissa

19.9.2021

Raisa Takkinen ja Kooihuster Harro sijoittuivat 14. poniyksiköiden MM-kilpailuissa Ranskassa. Ponivaljakko piti sijoituksensa tarkkuuskokeen jälkeen. Koulukokeessa toista kertaa MM-tasolla kilpailleelle valjakolle tuli pieniä virheitä, ja maraton sujui hyvin. Maratonin viimeisellä esteellä valjakko teki jopa 33 osallistuneesta poniyksiköstä pohja-ajan.

Raisa Takkinen ja Kooihuster Harro. Kuva Swingletree Photography.

 

”Tarkkuuskoe ei mennyt ihan niin hyvin kuin sen piti. En saanut alusta hyvää tempoa ja rytmiä. Aloitin vähän liian hiljaa. Ajoin alitempoa ja sain yliajasta noin seitsemän virhepistettä.”

”Loppua kohti petrasin. Harmittaa, että en löytänyt hyvää rytmiä jo heti alussa.”

Sää oli sunnuntaina Haras du Pinissä sateinen ja tarkkuuskokeen hiekkakentän pohja meni huonommaksi päivän mittaa. Takkinen oli tyytyväinen siihen, että pääsi ajamaan osuutensa heti aamusta. Myös loppusijoitus tyydytti.

”Kyllä siihen täytyy olla tyytyväinen. Kahden vuoden päästä sitten paremmin. Nyt lähdemme kotiin ja hiomme virheet pois”, Takkinen totesi aloittaessaan kotimatkan. Torstaina hänen on tarkoitus jälleen olla takaisin Kouvolassa päivätyössään parturikampaajana.


Takkisen kisatunnelmia löydät Facebookissa "Raisa Takkinen Pink Pony Driving” -sivulla ja Instagramissa nimellä ”raisatakkinen.pink.ponydriving".

Suomen joukkue Haras du Pinissä
Raisa Takkinen ja Kooihuster Harro
Groomi Anniina Poikela
Hevosenhoitaja Luna Suhonen
Joukkueenjohtaja Ben Simonsén
 

Lopputulokset 19.9.
Valjakkoajon poniyksiköiden MM-kilpailu, Ranska, Haras du Pin. Lähti 33.
1) Cédric Scherrer / Calypso, SUI 145,43 vp
2) Brent Janssen / Regina´s Hielke, NED 151,90
3) Berengere Cressent / Dakotah´s Owen, FRA 155,90
… 14) Raisa Takkinen / Kooihuster Harro, FIN 165,60

Täydet tulokset: http://www.horsedriving.fr/ftpresults/FRA/LEPINAUHARAS_CHM.20210916.20210919/PDF/A+B+C_HORSES.pdf?14594824

Järjestäjä: https://www.haras-national-du-pin.com/en/