Ranskalainen viikonloppu käynnistyi Lempäälässä - Losvik ja Nikkanen kärjessä maastoon

22.7.2022

Lempäälässä on parhaillaan käynnissä kenttäratsastuksen Ranskalainen viikonloppu, jossa kilpaillaan sekä kansainvälisellä tasolla CCI2*-luokassa että junioreiden Suomen mestaruus. Ensimmäisenä päivänä ratsastettiin koulukoe ja rataesteet, lauantaina vuorossa on maastokoe. Kansainvälisen luokan kärjestä maastoon lähtevät Eirin Losvik ja Daffodil’s Flamenco. Junioreiden kärjessä jatkaa Julia Nikkanen hevosellaan Duchess Jeanne d’Arc.

Eirin Losvik ja Daffodil's Flamenco. Kuva Heidi Lammi

 

Kansainvälisessä CCI2* Prix de Ostoskatu.com luokassa kahden osakokeen jälkeen suomalaiset ovat kolmoisjohdolla kärjessä, kun ykkössijaa pitävät Eirin Losvik ja Daffodil’s Flamenco 33,1 virhepisteen kanssa, toista sijaa pitävät Ellen Molin ja Wanted 34,0 virhepisteellä ja kolmantena ovat Kia Hyttinen ja Aircare 37,6 virhepisteellä. 

Junioreiden suomenmestaruusluokassa kahden osakokeen jälkeen johtopaikkaa pitävät Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d’Arc virhepisteillä 33,5. Toisena Peppi Salo ja Lester van’t Laarhof 36,1 virhepisteellä ja kolmantena Emmi Olli ja Quinta 39,7. Junioreiden Suomen mestari ratkotaan lauantaina maastokokeessa.  

Ranskalaisen viikonlopun kolmantena luokkana nähdään kansallinen CCN2*, jossa kahden osakilpailun jälkeen ykkössijalla ovat Suvi Järvi ja Orlanda II. Ranskalainen viikonloppu jatkuu lauantaina kaikkien luokkien maastokokeella. 

Kilpailut jatkuvat lauantaina klo 9.00, ja ovat katsottavissa Haven Liven kautta LINKKI  

 

Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d'Arc. Kuva Heidi Lammi 

 

22.7. Kansainvälisiä ja kansallisia kenttäratsastustuloksia CCI2* Lempäälä, Suomi 

CCI2* Prix de Ostoskatu.com tilanne 2. osakokeen jälkeen 
1) Eirin Losvik / Daffodil’s Flamenco, FIN 33,1 
2) Ellen Molin / Wanted, FIN 34,0 
3) Kia Hyttinen / Aircare, FIN 37,6 
Tulokset LINKKI 

Junioreiden SM tilanne 2. osakokeen jälkeen 
1) Julia Nikkanen / Duchess Jeanne d’Arc, 33,5 
2) Peppi Salo / Lester van’t Laarhof, 36,1 
3) Emmi Olli / Quinta, 39,7 
Tulokset LINKKI 

Täydet tulokset LINKKI