Ratsastajainliittoon haetaan kilpailutoiminnan kehittäjää ja esteratsastuksen maajoukkuekapteenia

15.11.2022

Suomen Ratsastajainliiton palvelukseen haetaan kahta tekijää, kansallisen kilpailutoiminnan kehittäjää ja esteratsastuksen maajoukkuekapteenia, määräaikaisiin töihin. Hakuaikaa on marraskuun loppuun asti.

 

Kansallisen kilpailutoiminnan kehittäjän haku

Etsimme Suomen Ratsastajainliittoon vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen markkinointiin ja viestintään suuntautunutta henkilöä organisoimaan kansallista kilpailutoimintaa.

Arvostamme monipuolista viestinnän osaamista, aloitteellista ja aktiivista työotetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Toivomme, että olet laaja-alaisesti kiinnostunut ratsastusurheilusta ja sen kehittämisestä.

Työ vaatii monipuolista yhteistyötä ja vuorovaikutustaitoa. Osaatkin toimia rakentavasti ja innostavasti kilpailujärjestäjien, yhteistyökumppaneiden, vapaaehtoisten ja kilpailijoiden kanssa. Työssä on eduksi aiempi kokemus ratsastustapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista ja viestinnästä.

Saat vastuullesi yhteydenpito ja tuen kansallisten pääkilpailusarjojen järjestäjiin. Osallistut ratsastuksen kotimaisten kilpailusarjojen kehittämiseen. Osaat valmistella ja organisoida yhteistyösopimusten edellyttämät toteutukset kilpailunjärjestäjien kanssa.

Lisäksi osaat suunnitella ja tuottaa sisältöä niin lehdistölle kuin digitaaliseen mediaankin. Valokuvaustaidot ovat positiivinen lisä. Sujuva suomen kieli on tärkeä työvälineesi, ja vaadimme hyvää kirjoitustaitoa. Odotamme sinulta myös englannin kielen taitoa.

Pääset mukaan osaavaan ja mukavaan työyhteisöön tekemään merkityksellistä työtä toimitiloissamme Helsingin Pitäjänmäessä sekä etänä. Työ vaati myös matkustamista eri kilpailupaikkakunnilla. Käytettävissäsi ovat lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä työterveyshuolto. Panostamme myös ammatilliseen kehittymiseen.  Vuoden määräaikainen työ alkaa vuoden 2023 alussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 30.11. mennessä toiminnanjohtaja Jukka Koivistolle, jukka.koivisto@ratsastus.fi.

 

Esteratsastuksen maajoukkuekapteenin haku

Suomen Ratsastajainliittoon haetaan osa-aikaista esteratsastuksen maajoukkuekapteenia ajalle 1.1.2023 - 31.12.2024. Tehtävä on ollut määräaikaisesti täytettynä 1.7.2022 alkaen, ja uudesta maajoukkuetoiminnan johtamismallista on saatu hyviä kokemuksia.

Joukkuekapteeni johtaa maajoukkueiden valmennus- ja kilpailutoimintaa yhdessä maajoukkuevalmentajien, urheilujohtajan ja HUJOn (huippu-urheilun johtoryhmän) puheenjohtajan kanssa liiton hallituksen alaisena. Kapteeni toimii esteratsastuksen edustajana HUJOssa.

Tehtävän hoito vaatii vankkaa esteratsastuksen kansainvälisen kilpailu- ja valmennustoiminnan tuntemusta, hyviä sosiaalisia ja johtamistaitoja sekä englannin kielen sujuvaa taitoa.

Työaika on noin 1 pv/vko, palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 30.11. mennessä Jutta Koivulalle, jutta.koivula@ratsastus.fi.

 

Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on maamme urheilutoiminnan vanhimpia ja menestyksekkäimpiä lajiliittoja. Vuonna 1920 perustetulla liitolla on tällä hetkellä 500 jäsenseuraa, joissa on noin 45 000 jäsentä. Liiton jäsenenä on lisäksi 300 jäsentallia. Ratsastajainliiton toiminnan tarkoituksena on ratsastuksen edistäminen Suomessa kuntoliikuntana, kuntoutusmuotona ja kilpaurheiluna sekä hevosen hyvinvoinnin edistäminen kaikessa urheilu- ja harrastetoiminnassa. Kansainvälisen Ratsastajainliiton jäsenenä liitto mahdollistaa myös kansainvälisen kilpailutoiminnan. Liiton toiminnan perusta ovat sen arvot ja Reilun Pelin periaatteet. Jäsenseuroissa ja -talleissa tehtävä arvokas työ on koko lajimme harrastamisen ja kilpailemisen perusta.