Ratsastuksen ansioituneita juhlitaan Tampereen Hevoset-messuilla viikonvaihteessa

3.4.2018


Tervetuloa SRL:n osastolle, Tampereella tavataan!

Ratsastuksen ansioituneita juhlitaan Tampereen Hevoset-messuilla viikonvaihteessa

- Hevoset-messut 7.–8.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa
- SRL:n Vuoden palkittavat ja Hevoset-messut 10 vuotta -iltajuhla 7.4. Hotelli Tornissa

Suomen Ratsastajainliitto palkitsee Tampereen Hevoset-messujen yhteydessä järjestettävässä Iltajuhlassa vuoden 2017 ansioituneita urheilijoita, seuratoimijoita ja talliyrittäjiä. Hevoset-messut juhlii samassa tilaisuudessa kymmenettä järjestämiskertaansa. Iltajuhla on lauantaina 7.4. klo 20 alkaen Hotelli Tornissa.

Lauantaina luovutetaan hevosalan oma Vuoden Kavionjälki -tunnustus klo 13.05. Silloin jaetaan myös SRL:n Hopeinen Kannus -kunniapalkinto klo 11.50. Ratsastajainliiton vuoden 2017 valiomerkkien jakotilaisuus on vuorossa klo 17. Valiomerkin saavat ratsastuksen eri lajien ja ikäryhmien rankinglaskennan parhaat ratsukot tai valjakot.

Sunnuntaina huippunimi Anna-Julia Kontio pitää esteratsastusklinikan Hevoset-messuilla klo 9.45-10.30. Kontio on mukana myös Kyllä kypärälle -kampanjan yhteisosastolla klo 11.

Hevoset-messujen tähtihetkiin lukeutuvat myös Mikko Mäentaustan esteklinikka lauantaina klo 9.50-10.35 sekä Henri Ruosteenkouluratsastusklinikka sunnuntaina klo 16.00-16.45. Messujen laaja ohjelmasisältö koostuu klinikoiden ohessa suosituista näytöksistä, kilpailuista ja tietoiskuista. Mittavassa tapahtumassa on yli 200 näytteilleasettajaa, viimeksi messuilla oli ennätykselliset 15.855 kävijää.

Suomen Ratsastajainliitto on mukana messuilla infolavalla ja omalla osastolla. Kari Vepsä esittelee signeeraa upouutta Hevosen asialla -kirjaansa liiton osastolla lauantaina. Kirja on myynnissä messuhintaan. Liitto järjestää myös koulutuksia ja seminaareja messujen kokoustiloissa.

Ratsastajainliiton jäsenet saavat messulipun edulliseen jäsenhintaan, esimerkiksi ennakkolippu 9 € (norm. 18 €) ja portilta 11 € (22 €). Lisätietoa pääsylipuista

Ohjelma: https://www.hevosmessut.fi/fi/kavijalle/#tab-timetable

Hevoset-messut: www.hevosmessut.fi / Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut , Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset

(Huom, valiomerkkien jako päivitetty aika klo 17)