Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut Tampereella

26.6.2019

Vuoden suurin ratsastuskilpailu Tampereella - Ratsastuskoulumestaruudet 2019 Niihamassa 28.-30.6.

Tampereen Ratsastusseura ja ratsastuskeskuksessa toimiva ratsastuskouluyrittäjä Niihama Riding ottivat innostuneina vastaan tiedon siitä, että vuoden 2019 ratsastuskoulujen mestaruuskilpailuiden järjestäminen on myönnetty Tampereelle. Tampere on sijainniltaan hyvä, tänne on helppo tulla joka suunnasta ja odotimme, että ratsastuskoulut lähtevät innolla liikkeelle. Näin todella on käynyt. Ilmoittautumisaika päättyi 20.6. ja Ratsastuskoulumestaruuksiin on ilmoittautunut yli 700 ratsukkoa kisaamaan ratsastuskouluissa ratsastavien mestaruuksista.

Perjantaina ohjelmassa kouluratsastuksen karsintaluokat ja koska kilpailevia ratsukoita on yli 300, karsinnat kestävät aamusta myöhäiseen iltaan.

Lauantaina nähdään kouluratsastuksen mestaruusluokat sekä esteratsastuksen tervetuliaisluokka.

Sunnuntaina radalla nähdään yli 400 estemestaruuksista kisaavaa ratsukkoa ja aamuvarhaisella aloitettu kisapäivä venyy pitkälle kesäiseen iltaan.

Tampereen Ratsastusseuran ja naapuriseurojen kymmenien vapaaehtoisten joukko sekä yhteistyökumppanit ovat varautuneet palvelemaan melkoisen määrän kilpailijoita, tukijoukkoja sekä yleisöä.

Paikalle saapuvaa yleisöä pyydetään saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla.

Tampereen Ratsastusseura ry - Tammerfors Ridklubb rf on aktiivinen tamperelainen ratsastusurheiluseura, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1926. Seuralla on noin tuhat jäsentä ja tällä jäsenmäärällä TRS on Suomen Ratsastajainliiton suurin jäsenseura.

Pyrimme edistämään ja tukemaan ratsastusharrastusta ja hevosmiestaitojen kehitystä toiminta-alueellamme. Olennaisena osana tähän kuuluvat kilpailu-, nuoriso-, valmennus- ja koulutustoiminta. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, ja esimerkiksi mainosmyynnistä saatu tuotto käytetään toimintamme ja ratsastuskeskuksemme kehittämiseen.

Seuran omistama Tampereen Ratsastuskeskus Niihamassa on toimintamme keskus.  Ratsastuskeskuksen tallit ja ratsastusalat on vuokrattu Niihama Riding Oy:lle, joka pyörittää ratsastuskoulua keskuksessa.

Teksti: Tampereen Ratsastusseuran tiedote.