Rolf-Göran Bengtssonin valmennusklinikka Ainossa

19.9.2018

Huippuluokan esteratsastusklinikka 26.9. Ratsastuskeskus Ainossa. Rolf-Göran Bengtsson sekä valmentaa että ratsastaa.

Rolf-Göran Bengtsson ja Casall Ask kuuluivat vuosia maailman parhaimmistoon. Kuva: SRL / Sonja Holma.

Rolf-Göran Bengtsson tulee Ainoon!

Ratsastuskeskus Ainossa järjestetään keskiviikkona 26. syyskuuta maailmanluokan tapahtuma. Siellä kokoontuvat tämän hetken menestyneimmät ratsastajat, kuumimmat hevoset ja valmentajana on yksi maailman menestyneimmistä ja arvostetuimmista esteratsastajista – Rolf-Göran Bengtsson!

Ruotsalainen Rolf-Göran on moninkertainen olympiamitalisti, Euroopan mestari, Global Champions Tourin kultamitalisti ja Ruotsin arvostetuin urheilija vuonna 2011.

Pitämänsä valmennusklinikan ratsastajiksi Rolf-Göran on itse valinnut Suomen mestari Marina Ehrnrothin hevosella Lecafu, GP-sarjan finaalin voittaja Henna Vahantilan ja Zinon, Susanna Rautasen Heartlandilla, Helena Wist Beatrix Finalla ja nuoret Wilma Heikkisen Elvis PS:llä ja Rosa Mäkelän Akvelinsilla.

Klinikka alkaa klo 18.00. Osta liput  täältä

 

Näe Rolf-Göran hevosen selässä

 

Kuusinkertainen arvokisamitalisti ratsastaa klinikan yhteydessä yhdellä tämän hetken lupaavimmista nuorista FWB-tähdistä, 6-vuotiaalla Le Petit Amourilla. Susanna Rautasen omistama tamma on tuore Breeder´s Price -voittaja. Voittoja on tullut myös 4-vuotiaana Laatuarvostelussa ja 5-vuotiaana Helsinki Horse Show´ssa. Vuosi sitten ratsukko kisasi nuorten hevosten MM:ssa.

 

Eikä tässä vielä kaikki

 

Rolf-Göranin klinikkaa edeltävässä tiedotustilaisuudessa paljastetaan seuraavan huippuklinikan pitäjä! Seuraava supertähtitapaaminen on Ainossa keväällä 2019.

Kansainvälinen tunnelma jatkuu Ainossa myös loppuviikon, sillä torstaina alkaa kahden tähden kansainvälinen estekisa Mercedes-Benz Aino Masters. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 145-tasolla hypättävään Mercedes-Benz Grand Prix’n. Ilmoittautuneita on seitsemästä eri kansallisuudesta ja kansainvälisiin luokkiin osallistuu yhteensä noin 150 hevosta. Mukana mm Sebastian Numminen ja Satu Liukkonen.  Perjantai iltana ratsastetaan Dressage Night, jonka aikana ratkotaan mm. Future Cupin voittaja.

Mastersista lisää täältä.


Rolf-Göran Bengtsson, 56
Asuu Saksassa Hampurissa.
Yritys Stall Bengtssons Itzehoessa yhdessä puoliso Evin kanssa.
Koulutus mekaanikko.

Olympialaiset
Hopeaa Peking 2008
Joukkuehopeaa Ateena 2004
4. sija Ateena 2004

MM-kisat
4. Caen 2014
6. Lexington KY 2010

EM-kisat
Kultaa Madrid 2011
Pronssia Arnhem 2001
Joukkuehopeaa Arnhem 2001
Joukkuepronssia Herning 2013
4. Herning 2013

Maailmancupin finaalit
5. Göteborg 2013
6. ´s-Hertogenbosch 2012
neljä muuta sijoitusta Top 10 vuosina 2002-2010.

Global Champions Tour -sarjan voitto 2016, voitot yhteensä 3,25 miljoonaa €.

Klinikan pääyhteistyökumppani on VMP.
Yleisöä palvelee Ainossa toimiva kahvila Venny. Lisäksi yleisö voi varata parvelta VIP-pöytiä, joista pystyy aitiopaikalta seuraamaan klinikkaa ja nauttimaan samalla illallista ja viiniä.

Paikkoja on yleisölle rajoitetusti, osta lippusi ajoissa: lipunmyynti.

 

Tiedote 17.9. Ratsastuskeskus Aino, Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää, info@ratsastuskeskusaino.fi