Ruotsin uusin supertähti Horse Show'hun - Jens Fredricson kilpailee Helsingissä lokakuussa

18.6.2022

Ruotsin uusin supertähti, Jens Fredricson, on vahvistanut saapuvansa Helsinki Horse Show´hun lokakuussa. Fredricson esiintyy Jäähallissa monessa roolissa - kaikki yleisölle kiinnostavia. Tuoreen kansainvälisen menestyksen myötä Fredricsonilla on realistinen mahdollisuus haastaa kaikki muut huiput maailmancupissa ja Grand Prix´ssa.

Jens Fredricson. Kuva Sonja Holma.

 

Tiedote Helsinki International Horse Show

Uskoa tähän antoi kevään maailmancup-finaalin pronssimitali, joka saattoi yllättää monet asiantuntijatkin, mutta ei Jensiä. Hän on aiemmin pystynyt vaikeina pidetyillä hevosillaan haastamaan huippuja. EM-pronssimitali Ruotsin joukkueen jäsenenä tuli jo vajaat 10 vuotta sitten, ja viime vuonna Fredricson otti ison loikan terävimpään kärkeen. Seuraava iso koitos on elokuun Tanskan Herningin MM-kilpailut, joihin hän tähtää Ruotsin joukkueen jäsenenä. Jens on pitkään jäänyt nuoremman veljensä, Peder Fredricsonin, varjoon. Nyt on mahdollista, että ennakkosuosikin Ruotsin joukkueessa ratsastavat molemmat Fredricsonin veljekset!

Fredricsonin esiintyminen Horse Show´ssa on mannaa järjestäjälle.

"Sovimme hänen kanssaan henkilökohtaisesta kutsusta Helsinkiin. Näin Ruotsin joukkuejohto voi rauhassa valita ratsastajat HIHS:iin, ja Jens tietää saavansa oman paikkansa valintakiintiön ulkopuolelta", vahvistaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

"Aiomme hyödyntää Jensin tuloa tehokkaasti. Hän esiintyy pääkilpailuissa, ehkäpä alemmissakin luokissa perjantaista sunnuntaihin ja lisäksi hän johtaa suosittua esteklinikkaa sunnuntaina. Takataskussa on vielä erinäisiä promotehtäviä, jossa hemmotellaan mediaa ja kävijöitä", Gordin toteaa.

Helsinki Horse Show järjestetään 19.-23. lokakuuta Helsingin Jäähallissa. Kansainvälinen osio alkaa perjantaina ja huipentuu maailmancup-kilpailuun sunnuntai iltapäivänä.

Lisätietoa tapahtumasta: www.helsinkihorseshow.fi