Saana Niemisen uran ensimmäinen arvokilpailu edessä

29.9.2022

Saana Nieminen, 17, kilpailee perjantaina matkaratsastuksen nuorten Euroopan mestaruuksissa Vicissä, Espanjassa. Sastamalainen Nieminen ja O' Bajan Batla ovat tällä kaudella voittaneet ja olleet toinen valmistelevissa 2* nuorten matkaratsastuskilpailuissa. Nieminen on myös Suomen mestari hevosella Petrom PL.

Saana Nieminen ja Alina Huovinen-Garcia. Kuva Jarmo Nieminen.

 

O' Bajan Batlan on 11-vuotias ruuna ja sen omistaa itsekin arvokilpailuratsastaja Alina Huovinen-Garcia. Hän kertoo kuulumisia päivää ennen 120 km kisamatkaan Espanjan Vicissä.

”Meillä on ihan kiva fiilis. Hevonen tuntuu olevan hyvässä kunnossa. Tavoitteena on top 10 sijoitus. Ei ole tarkoituksena hitaasti mennä, mutta emme ota stressiä. Tämä on Saanan ensimmäinen arvokilpailu, eikä tänne pääseminenkään ollut itsestään selvyys. Aloitimme yhteistyömme vasta toukokuussa. Nautitaan siitä, että olemme päässeet tänne asti hyvillä tuloksilla.  Yritetään tehdä parhaamme, mutta realistisesti. Jos olemme top 10:ssä olemme todella tyytyväisiä. Se olisi mahtava aloitus seuraavalle kaudelle ja meidän yhteistyöllemme”, Alina Huovila-Garcia kertoo.

Järjestäjä: LINKKI