Sandra Dahlin kouluratsastuksen vapaaohjelman voittoon

26.10.2019


Sandra Dahlin ja Ichi. Kuva: Hanna Heinonen.

Kouluratsastaja Sandra Dahlin ja Ichi voitti Helsinki Horse Show´ssa myös toisen luokan, vapaaohjelman musiikilla eli LähiTapiola Grand Prix Freestylen. Loistokas suoritus vasta kansainväliselle gp-tasolle nousseelta Dahlinilta poiki hyvän 74.105 prosentin tuloksen.

-Tuntuu uskomattoman hyvältä voittaa kaksi kertaa tänä viikonloppuna. Ohjelmamme oli tänään hyvä, mutta tein itse muutaman virheen. Haluaisin tehdä sen uudestaan ja oikein, kunnianhimoinen ratsastaja kertoo.

-En ole aiemmin ratsastanut ohjelmaa kisoissa. Onneksi hevonen oli mahtava ja kuunteli minua koko ajan.

Dahlin valmentaja Kyra Kyrklund oli ylpeä valmennettavastaan.

-Sandra on tehnyt todella hyvää työtä oman ratsastuksensa ja hevosensa Ichin kanssa. Hevosella oli aiemmin ongelmia piaffen ja passagen kanssa, joten oli hienoa nähdä ratsukko kilpailemassa näin hyvin tällä tasolla, Kyrklund toteaa.


Anna von Wendt - Denzel. Kuva: Hanna Heinonen.

Viron Dina Ellermann ja Donna Anna oli toinen ja Ruotsin Charlotte Haid Bondergaard ja Roberto Des Frettes kolmas, aivan kuten eilen Grand Prix´ssa. Anna von Wendt ja Wenzel sijoittuivat jälleen neljänneksi.

-Olen tänään paljon tyytyväisempi. Suoritimme enemmän omalla tasollamme. Sain pidettyä hevosen energian paremmin yllä ja ohjelmamme pysyi hyvin musiikissa, von Wendt kertoo.

Muista suomalaisista Maria Pyykönen oli kuudes Zellellä (65.250 %) ja Susanna Hyypiä seitsemäs Avemmo (64.795 %).

Tulokset

Kansainvälinen kouluratsastus
LähiTapiola International Grand Prix Freestyle. Lähti 8, sijoittui 5.
1) Sandra Dahlin/Ichi, Ruotsi 74.105 %, 2) Dina Ellermann/Donna Anna, Viro 72.200 %, 3) Charlotte Haid Bondergaard/Roberto Des Frettes, Ruotsi 71.565 %, 4) Anna von Wendt/Denzel, Suomi 70.390 %, 5) Jeanette Sund/Kaiseradler, Tanska 69.090 %, 6) Maria Pyykönen/Zelle, Suomi 65.250 %, 7) Susanna Hyypiä/Avemmo, Suomi 64.795 %
Tulokset kokonaisuudessaan.