Sanna Siltakorpi 18. sijalle nuorten EM-kentässä

1.6.2010

Sanna Siltakorpi ja Lucky Accord 18. sijalle
nuorten EM-kenttäratsastuksessa

Sanna Siltakorpi ja Lucky Accord hyppäsivät ratkaisevat rataesteet puhtaasti tehden samalla hienon kymmenen pykälän nousun 18. sijalle nuorten kenttäratsastuksen EM-kilpailuissa Saksan Kreuthissa sunnuntaina. Ratsukko palkittiin myös kilpailujen parhaasta estesuorituksesta. Koulu- ja kestävyyskokeen jälkeen ratsukko oli lauantaina yhteispisteissä 28. tilalla. Myös Martina Petersen Jessen piti Navarronella kaikki puomit kannattimissaan ollen kokonaiskilpailussa 31.

- Molemmat tekivät hienot radat, puolivälissä luokkaa he olivat ensimmäiset puhtaan radan hypänneet. Sannan sijoitus oli hyvä. Tämä oli hevosen isoin tehtävä tähän asti ja se teki sen loppuun todella hyvin. Koulua pitää jatkossa saada vielä paremmaksi, joukkueen johtaja Seppo Laine toteaa.

Laine antaa erityiskiitoksen valmentajana mukana olleelle Piia Pantsulle, menestyneimmälle kenttäratsastajallemme kautta aikojen.

- Verryttelyssä näki taas kuinka tärkeä apu valmentaja on kisapaikalla ja kuinka hyvä ja taitava Piia on, Laine kiittää.

Euroopan mestaruuteen nousi niin ikään puhtaalla estesuorituksella britti Emily Llewellyn hevosella Pardon Me, kun johdossa ollut Saksan Julia Krajewski otti yhden pudotuksen hevosella Lost Prophecy. Pronssi matkasi Iso-Britanniaan Ben Hobdayn ja Uptons Whon mukana. 

FEI European Eventing Championship
CH-EU-CY 2* - Kreuth 24.-28.9.
Yhteistulos koulu-, kestävyys- ja rataestekokeen jälkeen 28.9., kilpailussa mukana 57 ratsukkoa, sijoittui 20.
1) Emily Llewellyn / Pardon Me II, GBR 43,80 virheetön - nousi nohi
2) Julia Krajewski Lost Prophecy, GER 47,50 yksi pudotus
3) Ben Hobday / Uptons Who, GBR 49,80
…18) Sanna Siltakorpi / Lucky Accord, FIN 66,30
…31) Martina Petersen-Jessen / Navaronne, FIN 86,00

Täydet tulokset, lisätietoa: http://www.cross-country-tage.de/