Sanna Siltakorpi ja Bofey Click kolmansia Avenches’n kolmessa tähdessä Sveitsissä

27.6.2021

Sanna Siltakorpi otti menestyksellä tuntumaa EM-kisapaikkaan Sveitsissä ja Hedda Wikström ratsasti voittoon Saksassa. Myös Strzegomista kuuluu hyvää, mm. useita EM-kvaaleja.

Sanna Siltakorpi ja Bofey Click, SM-voittoradalla 2020, kuva Hanna Heinonen.

Sanna Siltakorpi ratsasti kolmanneksi Bofey Clickillä Avenches’n kolmen tähden lyhyessä kilpailussa Sveitsissä. Ratsukko oli toinen koulukokeen jälkeen ja säilytti sijansa tehden hienon maaston ilman estevirheitä vain hyvin pienellä yliajalla, josta tuli 0,8 virhepistettä. Sunnuntaina rataesteillä ratsukko otti yhden puomin sijoittuen kokonaispisteissä kolmanneksi.

Kenttäratsastuksen EM-kilpailut ratsastetaan samalla paikalla EM-kilpailut neljän tähden pitkässä kilpailuissa.

Kreuthissa, Saksassa Hedwig Wikström ratsasti upeasti voittoon hevosella Chiara’s Charm lyhyessä kahden tähden kilpailussa.

Veera Manninen ja Sir Greg, kuva Päivi Manninen.

Suomen nuorille kenttäratsastajille sijoituksia ja EM-kvaaleja Puolan Strzgomissa

Juhannusviikonlopun hyvät suomalaissuoritukset kenttäratsastuksessa jatkuivat kansainvälisissä kilpailuissa Puolan Strzegomissa. Avoimessa CCI3*-S -luokassa Veera Manninen jatkoi ratsullaan Sir Greg kansainvälisten sijoitusten sarjaa ratsastamalla 60 ratsukon luokassa 11. estevirheettömillä rataeste- ja maasto-osuuksilla.

Nuorten ratsastajien CCIY3*-L -luokassa Elmo Laiho – Elsa’s Isabelle tekivät hyvän kokonaiskilpailun sijoittuen neljänsiksi ja saavuttivat kvaalituloksen nuorten ratsastajien EM-kilpailuun.

Poniratsastajien CCIP2*-L -luokassa Anselmi Laiho – Ewan Stone saavuttivat myös EM-kvaalituloksen onnistuneella kokonaiskilpailulla.

Suomella on nyt mahdollisuus saada joukkue nuorten EM-kilpailuun, joka ratsastetaan Ruotsin Segersjössä elokuun lopulla. Elmo Laihon lisäksi aiemmin kvaalituloksen on saavuttanut Hedwig Wikström kolmella ja Veera Manninen kahdella hevosella.

- Veera Manninen teki estevirheettömän maaston CCI3*-S Sir Gregillä. Anselmi Laiho varmisti kvaalin ponien EM-kisoihin ja Elmo Laiho nuorten ratsastajien EM-kisoihin Segersjöhön. Näillä näkymin meillä siis mahdollisesti joukkue Ruotsin EM:iin, Veera Manninen, Elmo Laiho ja Hedvik Wikström, viestittää Päivi Manninen paikan päältä.