Seuratoiminnan Superviikko 1.-7. marraskuuta – kaikki mukaan!

15.10.2021

Marraskuun ensimmäisellä viikolla seuratoiminta nostetaan Ratsastajainliiton ja ratsastusseurojen somekanavissa vahvasti ja ryminällä esiin! SRL:n seuratoiminnan ohjausryhmä haastaa kaikki ratsastusseurat mukaan kampanjaan itselleen sopivalla tavalla. Viikon aikana on tarkoitus postata joka päivä yksi tai useampi seuratoiminnan julkaisu.

Kuvat ABC-tallin PohjanPoika tapahtumasta 2021. Kuvat Hanna Heinonen.

 

Seuratoiminnan superviikko haluaa tuoda näkyväksi seuratoiminnan monimuotoisuutta ja merkitystä, kuten yhdessä tekemisen riemua ja toisten huomioonottamista, ja esitellä tasa-arvoista, ainutlaatuista lajiamme ja kumppaneitamme hevosia.

Superviikkoa juhlistetaan videoiden, haastatteluiden ja uutisten kautta. Se antaa mahdollisuuden tuoda esiin maamme mahtavia ratsastusseuroja, niiden toimintaa ja seurojen ihmisiä. Haluamme myös tutustua seurojenne parhaisiin palkitsemiskäytäntöihin. Olisiko nyt sopiva aika kiittää julkisesti oman seuranne seura-aktiivia?

 

 

Kampanja antaa seuroille näkyvyyttä alueiden ja liiton somekanavissa. Seuratoiminnan superviikon viestejä kannattaa levittää myös oman alueen somekanaviin ja -ryhmiin ja paikallismedialle. Näytetään yhdessä kaikille, että ratsastusseuroissamme on voimaa, energiaa ja yhteisöllisyyttä!

 

Miten kampanjaan voi osallistua?

Valitse aihealue videolle tai kuvalle. Videot (alle 1 min) voi tehdä esim. haastattelun muodossa. Hyödynnä seurojen innokkaita valokuvaajia, somettajia ja ”diginatiiveja”.

Lisää jokaiseen postaukseen myös aihetunnisteet #srlseuratoiminta2021, #srlyhdessä ja #ratsastus. Lisäksi voitte valita postaukseenne seuraavista tunnisteista sopivat: #vastuullisuus #kiitos #palkitseminen #ikärajaton.

 

 

Kampanjan osa-alueet

  1. Innostakaa oman seuranne jäseniä postaamaan omissa somekanavissa, liittäkää mukaan aihetunnisteet #srlseuratoiminta2021, #ratsastus ja #srlyhdessä
  2. Postatkaa oman seuranne somekanavissa, liittäkää mukaan aihetunnisteet #srlseuratoiminta2021, #ratsastus ja #srlyhdessä
  3. Lähettäkää videoita, kuvia yms. oma alueenne jaostolle (https://www.ratsastus.fi/alueet/ )
  4. Lähettäkää videoita, kuvia yms. liiton somekanaviin julkaistavaksi

Liiton somekanaviin julkaistavat kuvat tai videot suoraan WhatsAppilla, p. 050 323 6763/Marja Nuuttila mielellään pe 29.10. mennessä. Mahdollisimman moni niistä julkaistaan SRL:n Instagramissa ja/tai Facebookissa.

 

 

 

Kampanjasta kerrotaan tarkemmin Viestinnän Iltateellä ke 27.10.2021 klo 19-20. Viestinnän asiantuntija Kati Hurme antaa iltateellä vinkkejä mm. seuran viestintään. Iltateelle voit ilmoittautua linkistä: https://forms.gle/9oQWFg3fuqrEPbSc6

Lisätietoja kampanjasta seurakehittajat(at)ratsastus.fi tai Marja Nuuttila 050 323 6763