Keskiviikon kansallisissa luokissa voittoon Siiri Silander, Jone Illi ja Lumi Joutsen

23.10.2019

Amateur Tourin jälkeen kilpailuareenan ottivat haltuun Pony, Small ja Medium Tourien ratsastajat.

Pony Tour 110 cm:n voittaja Siiri Silander - S.S Prince. Kuva: Hanna Heinonen/SRL

Pony Tourin keskiviikon luokkavoittoon viiletti yli kahden sekunnin erolla seuraavaan Siiri Silander - S.S Prince. Ratsukon voittoaika 30,78. Toiseksi Nella Tossavainen - Golden Star II ajalla 33,38. Molemmat ratsukot edustavat Lohjan Ratsastajia.

110 cm:n tasolla hypätty Small Tour -luokan voiton vei nimiinsä Myrkyn yksityisratsastajia edustava Jone Illi hevosella Eolita L. Voitto irtosi ajalla 31,60. Toiseksi Madeleine Ehnberg - Hagelunds Zaphira (Kyrkslätts Idrottsförening) ajalla 32,85 ja kolmanneksi Saara Karhu - C-Incantha (Urjalan Hevosurheilijat) ajalla 33,91.

Medium Tour -luokan 32:sta lähtijästä selkeästi parasta vauhtia piti Lumi Joutsen Esquinalla. VRK Ridersia edustava ratsukko voitti luokan ajalla 30.11. Toisen sijan nappasi Annika Arolainen - Coruno (Hyvinkään Urheiluratsastajat) ajalla 32.93. Kolmanneksi luokassa ratsasti Tampereen Ratsastusseuran Mira Rantanen - Warnaba L Z ajalla 33.37.

Pony, Small ja Medium Tour hypätään huomenna torstaina Amateur Tourin jälkeen.

Tulokset 23.10.

Pony Tour 110cm. Kansallinen esteratsastus, kilpailu kahdessa vaiheessa. Lähti 6, sijoittui 2

1. Siiri Silander/S.S Prince, Lohjan Ratsastajat 0/30,78
2. Nella Tossavainen/Golden Star II 588 NF, Lohjan Ratsastajat 0/33,38

Small Tour 110 cm. Kansallinen esteratsastus, kilpailu kahdessa vaiheessa. Lähti 35 sijoittui 9.