Small ja Medium Tour huipentuivat Top 10 -finaaleihin - Nordic Open Tour alkoi

25.10.2019

Madeleine Ehnberg – Hagelunds Zaphira (Kyrkslätts Idrottsförening) pitivät parasta vauhtia Small Tourin finaalissa. Voitto irtosi ylivoimaisesti nopeimmalla ajalla 34.40. "Oli aivan mahtavaa voittaa. Hevonen tuntui viihtyvän niin areenalla kuin tallissa. HIHS:n tunnelma oli huikea! Tavoitteena on päästä kilpailemaan tänne myös ensi vuonna."

Hyvinkään Urheiluratsastajia edustava Janne Ruskeeniemi - Pin Rock's Zulu sijoittui ajalla 38.71 toiseksi. Anni Lappalainen -Ties (Ääneseudun Ratsastajat) ratsasti finaalissa kolmanneksi ajalla 40.83.

Nea Tolonen – Cissy. Kuva: Hanna Heinonen.

Nea Tolonen – Cissy (Ratsastusseura Ork) jatkoi hyviä suorituksia Medium Tourin finaalissa voittamalla luokan eiliseen tapaan. Tolosen hurja voittoaika 37.37 oli lähes neljä sekuntia nopeampi kuin toiseksi sijoittuneella. Onnellinen luokkavoittaja kehui hevostaan, joka on ollut hänellä tämän vuoden alusta saakka. ”Ihan uskomatonta voittaa täällä! Hevonen oli aivan mahtava ja pelasti minut monta kertaa.”

Toiseksi Medium Tourin finaalissa ratsasti Oona-Julia Roto – Sorpresa della Favorita (Eriksnäs Ryttare) ajalla 41.30. Kolmanneksi sijoittui Kilon Ratsastuskerhoa edustava Jenna Lindholm – Contecanto ajalla 43.45.

Nordic Open Tourin luokan voitosta käytiin tiukka taisto. Voiton vei 0,08 sekunnin erolla venäläisratsukko Vasilisa Erastova –  Lolita Lollypos ajalla 30.56. Toiseksi sijoittuneen Miisa Pulkkasen ja Dolandan aika oli 30.64. Kolmanneksi 130 cm:n tasolla hypätyssä luokassa sijoittui Milka Kivikoski – Fiona J ajalla 31.32.

Tulokset

Small Tour Top 10 Final, 115 cm. Kilpailu, jossa perusradan ja uusinnan välissä 45 sekuntia. Lähti 10 sijoittui 3.

1. Madeleine Ehnberg/Hagelunds Zaphira, Kyrkslätts Idrottsförening 0-0/34.40
2. Janne Ruskeeniemi/Pin Rock's Zulu, Hyvinkään Urheiluratsastajat 0-0/38.71
3. Anni Lappalainen/Ties, Ääneseudun Ratsastajat 0-0/40.83

Tulokset kokonaisuudessaan

Medium Tour Top 10 Final, 125 cm. Kilpailu, jossa perusradan ja uusinnan välissä 45 sekuntia. Lähti 10 sijoittui

1.Nea Tolonen/Cissy, Ratsastusseura Ork 0-0/37.37
2. Oona-Julia Roto/Sorpresa della Favorita, Eriksnäsin Ratsastajat - Eriksnäs Ryttare 0-0/41.30
10.  Laura Patrikainen/Lucky Luck, Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat 12/54.89

Nordic Open Tour, 130 cm. Kilpailu kahdessa vaiheessa. Lähti 26 sijoittui 7.

1. Vasilisa Erastova/Lolita Lollypos, Venäjä 0-0/30.56
2. Miisa Pulkkanen/Dolanda, Kurikan Ratsastajat 0-0/30.64
3. Milka Kivikoski/Fiona J, Ratsastusseura Kiva 0-0/31.32
4. Paul Argus/Ping Pong, Viro 0-0/31.43
5. Minna Haikarainen/Escape JB, Lohjan Ratsastajat 0-0/31.53