Suomalaisilla hyvä päivä ponien valjakkoajon MM-kilpailuissa Unkarissa

28.9.2019

Lauantaina vuorossa oli kestävyyskoe. Kokonaiskilpailussa suomalaiset ovat sijoilla 14. ja 32.

MM-kilpailussa Suomea edustavat  Raisa Takkinen - Kooihuster Harro ja Leena Vähä-Erkkilä - S.W. Summer's Dream Prince olivat tyytyväisiä kestävyyskokeen tulokseen.

Leena Vähä-Erkkilän ja S.W. Summer's Dream Princen koulukoe oli haastava kentän viereen sijoitetuista lipuista johtuen, mutta tänään suoritus onnistui hyvin.

- Olen erittäin tyytyväinen suoritukseen. Onnistuin ajamaan kaikki suunnitellut reitit. Rata oli vaativa, esteet pitkiä ja paljon teknistä tekemistä. Jo etukäteen oli tiedossa, että vauhtimme ei riitä maailman kärkeen. Siksi olisi ollut tärkeä onnistua keskiviikon koulukokeessa. Poni toimi tänään kuitenkin hyvin ja oli kokeen jälkeen hyvässä kunnossa. Seuraavana valmistaudumme huomiseen tarkkuuskokeeseen.

Kooihuster Harroa ohjastava Raisa Takkinen oli myös tyytyväinen kestävyyskokeen jälkeen. 

- Valmistautuminen onnistui hyvin tähän kokeeseen. Poni jaksoi hyvin koko matkan, oli nopea ja saapui hyväkuntoisena maaliin. Rata oli sellainen kuin tällä tasolla pitääkin. Vaativuutta ja pituutta löytyi. Pohja oli erinomaisessa kunnossa. Huomisen tärkein tehtävä on saada poni keskittymään vauhdikkaan kestävyyskokeen jälkeen. 

Kestävyyskokeen tulokset.
Tulokset koulu- ja kestävyyskokeen jälkeen.