Talvikki Järvinen ja Danser T kauden viimeisessä koitoksessa Ranskassa

28.10.2021

Valjakkoajon neljän tähden kilpailut Paussa, Ranskassa käynnistyvät torstaina koulukokeella. Keskiviikkona Danser T läpäisi hevostarkastuksen, ja hevosyksiköissä kilpaileva valjakko tutustui kilpailuareenaan. Tarkkuuskoe ajetaan lauantaina ja maraton sunnuntaina.

Talvikki Järvinen ja Danser T. Kuva Team Danser T.

 

Talvikin kisamatka Ranskaan alkoi jo kolme viikkoa sitten kun Danser T pakattiin autoon suuntana Hollanti ja valmentaja Rudolf Pestmanin talli. Siellä valjakko treenasi hienoissa puitteissa reilun viikon ennen kuin matka jatkui kohti Pauta. Valmistautumisaikaan mahtui myös valmennus Rudolfin oman valmentajan, Hergen van Hallin kanssa.

Tiimi pääsi maanantaina perille kisapaikalle. Matkaan mahtui myös jännittäviä käänteitä, kun hevosautosta puhkesi eturengas moottoritiellä. Avuliaiden paikallisten siivittämänä matka pääsi kuitenkin nopeasti jatkumaan.

Nyt tiimi on tutustunut rauhassa kisapaikkaan ja tehnyt viimeiset valmistelut. Tällä kertaa matkassa on mukana Talvikin ja Danser T:n, eli Tanen lisäksi hoitaja Miia Vallema ja groomina toimii hollantilainen Marijke Tilman.

Talvikki kertoi kisakuulumisia keskiviikolta hieman mietteliäänä.

”Täytyy kyllä sanoa, että odotukset eivät ole kovin korkealla tämän päiväisen areenaan tutustumisen jälkeen. Tane oli todella jännittynyt. Toivotaan ihmettä tapahtuvaksi.”

 

Linkkejä

Kattavan annoksen kisareissusta saa Talvikin Facebook-sivulta https://www.facebook.com/teamdansert josta saa poimia tietoja ja kuvia.

Kilpailujen tulosseuranta: valjakko.net

Lähtölista torstain kouluosuuteen: http://www.valjakko.net/2021/2810lla

Kilpailujen nettisivu: https://www.event-pau.com

Kilpailujen osallistujalista: https://www.event-pau.com/wp-content/uploads/2021/10/Master-list-CCI5L-07-10-21.pdf

Kilpailujen seuranta Hoefnetissä: https://www.hoefnet.nl/en/kalender-uitslagen-startlijsten/pau-2021/

Kilpailujen seuranta Hippoeventissä: https://www.hippoevent.at/drivingsport-info/icalrepeat.detail/2021/10/28/1055/-/caio-h1-pau-fra

 

Tiedote Valjakkoajokomitean tiedottaja Taija-Tuulia Tammelin