Tampereen Hevosmessut jatkavat isompina 2010

1.6.2010

Tampere kutsuu taas hevosalan harrastajia ja ammattilaisia keväisille messuille

HEVOSET 2010 SAA AIKAISEMPAA SUUREMMAN NÄYTÖSAREENAN

Keväällä 2009 ensimmäisen kerran järjestetyt Hevoset-messut saavat jatkoa ensi keväänä, kun Tampereen Messu- ja Urheilukeskus täyttyy 9.-11.4.2010 hevosalan harrastajista, kilpailijoista, ammattilaisista ja aloittelijoista. Uuteen ja maamme monipuolisimpaan hevosmessutapahtumaan maaliskuussa tutustui peräti 6325 hevosista kiinnostunutta messukävijää. Kävijätutkimuksen mukaan 91 prosenttia kävijöistä oli tyytyväisiä messujen tarjontaan. Hevoset-messujen suosittu ohjelma saa seuraavilla messuilla loistavat puitteet, kun käytössä on 8500 neliön C-halli.

- Hevoset-messut todistivat jo heti ensimmäisellä kerralla, että hevosalan omalle messutapahtumalle oli tilausta. Runsaan osallistujamäärän ja tyytyväisyyskyselyjen valossa voimme ilolla todeta onnistuneemme palvelemaan hienosti alan harrastajia ja ammattilaisia. Keväällä 2010 tarjoamme entistäkin viihtyisämmät ja kiinnostavammat messut niin näytteilleasettajille kuin kävijöillekin. Messujen sisällön olennaisin osa näytteilleasettajien osastojen lisäksi on ohjelma, joka laajenee ja monipuolistuu seuraavilla messuilla jo pelkästään suuren näytösareenan myötä. Esityksiä mahtuu C-hallissa sisätiloissa seuraamaan viime kertaan verrattuna moninkertainen määrä messuvieraita, kertoo myyntijohtaja Ville Keskinen Tampereen Messut Oy:stä.

Kaikelle kansalle tarkoitetun Hevoset 2010 -messutapahtuman ohjelmassa on jälleen luvassa muun muassa viihteellisiä ja opetuksellisia näytöksiä, seminaareja sekä hevosen rotu-, rakenne- ja askellajiesittelyjä. Näytteilleasettajina ovat merkittävimmät alan toimijat. Hevosharrastus ja -toiminta ovat vahvasti esillä esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten osastoilla.

Kävijöiden ja näytteilleasettajien
tyytyväisyys luotsaa messujen suunnittelua

Hevoset-messujen punaisena lankana on ottaa huomioon kaikki hevosista kiinnostuneet eli niin ratsastuksen aloittelijat ja aktiivisesti kilpailevat kuin alan elinkeinoharjoittajatkin. Messuilta kävijät löytävät esimerkiksi tietoa, vinkkejä, viihdettä ja trendituulahduksia. Kevään 2009 kävijätutkimus vahvistaa tätä näkemystä, sillä kyselyssä kiitosta saivat muun muassa mielenkiintoiset osastot, seminaarit ja ohjelma sekä hyvät esiintyjät, esitykset, palvelu ja messutarjoukset.

- Hevoset 2009 -messuilta saamamme palaute on äärimmäisen arvokasta, sillä se ohjaa tapahtuman sisällön ja toteutuksen suunnittelua jatkossa. Etenkin uusien messujen kohdalla kävijöiden ja näytteilleasettajien näkemykset ja toiveet korostuvat, jotta voimme luotsata messuja vieläkin paremmin vastaamaan kysyntää. Ajatuksenamme on edelleen tuottaa matalankynnyksen messutapahtuma, joka herättää sekä jo alalla toimivat ja harrastavat ihmiset että myöskin uudet uteliaat saapumaan paikalle ja innostumaan toivon mukaan uuteen harrastukseen, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.

Tiedote: Tampereen Messut Oy.
Lisätiedot: www.hevosmessut.fi