Trailin SM-kilpailut Hyvinkäällä

18.7.2019

Hyvinkään Hyyppärässä kilpaillaan tulevana viikonloppuna lännenratsastuksen mestaruuksista.

Trailin SM-kilpailut Hyvinkäällä

Tulevana viikonloppuna nautitaan lämpöisestä kelistä ja hyvästä tunnelmasta, kun Hyvinkään Hyyppärässä kilpaillaan lännenratsastuksen mestaruuksista. Viikonloppuna ratkaistaan trailin Suomen mestaruudet, muiden all around -lajien lajimestaruudet sekä lännenratsastuksen valtakunnalliset aluemestaruudet.

Trailin SM-kilpailut järjestetään neljättä kertaa ja mestaruudesta kilpailevien määrä on noussut joka vuosi. Tänä vuonna mestaruudesta lähtee mittelemään huimat 23 ratsukkoa, joista sunnuntain finaaliin pääsee 12 parasta. Lajimestaruuksissa kilpaillaan tänä vuonna kolmessa lajissa: western horsemanship, western pleasure ja ranch riding. Näistä lajeista isoin osanottajamäärä on horsemanshipissä, jossa mestaruudesta kisaa 8 ratsukkoa.

Lauantaina kilpaillaan ensimmäisiä osakilpailuja ja sunnuntaina sitten ratkaistaan kaikki mestaruudet. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 9 ja lisätietoja löytyy Kipasta. Perinteisesti tarjolla on letkeää countrymusaa, rentoa fiilistä, kattava buffa, hieno keli ja tietysti mahtavia suorituksia.