Tuore EM-kultamitalisti Jens Fredricson Helsinkiin

8.9.2023

Tuore EM-joukkuekultamitalisti ja MM-joukkuekultamitalisti Jens Fredricson on seuraava Helsinkiin ilmoittautunut huippunimi. Horse Show´hun on nyt tulossa ruotsalaisten tripla joukkuekultamitalisteja. Jensin lisäksi kilpailuissa nähdään kahden joukkuekullan pikkuveli Peder Fredricson sekä kolmen kullan voittaja Henrik von Eckermann!

Jens Fredricson ja Markan Cosmopolit. Kuva FEI Liz Gregg.

 

Ruotsin joukkueenjohtaja Henrik Ankarcrona vahvisti järjestäjälle, että Ruotsin virallinen paikka menee Jensille.

”Helsinki Horse Show´n valmistelut etenevät erittäin iloisissa tunnelmissa”, toteaa tapahtumajohtaja Tom Gordin tyytyväisenä.

“Meillä on nyt neljä ratsastajaa suoraan huipulta, tuoreet olympia, MM- ja EM-kultamitalistit. Jens ja Peder Fredricson, Henrik von Eckermann ja Martin Fuchs. Tämä on Helsingin yleisön unelma, saada nähdä nämä mestarit livenä Jäähallissa. En malta odottaa täydellistä lähtölistaa, joka julkaistaan 28. syyskuuta.”

 

Maailman mestarit 2022: Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Jens Fredricson, Malin Baryard-Johnsson ja Henrik Ankarcrona. Kuva FEI.

 

Jens Fredricson ja muut maailmantähdet kilpailevat Helsingin Jäähallissa perjantaista sunnuntaihin 20.-22. lokakuuta. Kansainväliset pääluokat ovat perjantaina noin klo 17.30, lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 14 alkava Longines FEI World Cup -maailmancup.

 

37. Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja perinteikäs viiden tähden maailmancupin osakilpailu. Viisipäiväisen suurtapahtuman kohokohdat ovat esteratsastuksen Grand Trophy ja Longines FEI Jumping World Cup™ -osakilpailu. Tapahtumassa on yhteensä noin 1000 lähtöä ja 50 000 kävijää. Maailman kärkiratsastajat saapuvat Helsingin Jäähallille 18.-22.10. kilpailemaan lähes 500.000 euron rahapalkinnoista ja maailmancupin pisteistä matkalla World Cup Finaalia huhtikuussa 2024.

Lisätietoa:
Tapahtumajohtaja Tom Gordin, tom.gordin@helsinkihorseshow.fi
Helsinki International Horse Show: www.helsinkihorseshow.fi

Ohjelma 2023: LINKKI
Liput: Ticketmaster.fi

Seuraa somessa:
Facebookissa
Instagramissa