Veera Manniselle onnistumisia Ranskassa

15.8.2022

Kenttäratsastaja Veera Manninen kilpaili Ranskassa Le Pin au Harassa 4* ja 3* tasolla Sir Gregillä ja Fieldhill Fantasylla. Kilpailuviikonloppuun mahtui onnistumisia ja uusi ennätys, mutta myös harmillisia pudotuksia rataesteillä. Manninen, 22, tähtää ensi vuoden kenttäratsastuksen EM-kisoihin, jotka järjestetään samalla paikalla.

Veera Manninen ja Sir Greg.

 

Neljän tähden tasolla Sir Gregin kanssa sekä kouluosuudella että maastossa tuli onnistumisia, mutta rataesteiltä tulleet kahdeksan virhepistettä pudottivat ratsukon sijoitusta yli sadan osallistujan kilpailussa reippaasti. Manninen ja Greg saivat koulukokeesta tuloksen 32,3 ja suorittivat maasto-osuuden ilman estevirheitä. Mannisen ja Sir Gregin lopullinen sijoitus luokassa oli 51. kokonaisvirhepistein 46.3. 

Kolmen tähden tasolla Fieldhill Fantasyn kanssa kouluosuudelta tuli uusi ennätys, 68,18 prosenttia maksimipisteistä. Kokonaisvirhepisteitä ratsukolle kertyi 44.6, ja sijoitus oli 43.

Kilpailu oli tärkeä osa valmistautumista tulevan EM-kilpailun puitteisiin ja ratamestari Pierre Micheletin suunnittelemiin maastoratoihin. Michelet suunnittelee sekä ensi vuoden EM-kilpailuiden että Pariisin vuoden 2024 olympialaisten maastoradat. 

 

14.8. Kansainvälisiä kenttäratsastustuloksia, Le Pin au Haras, Ranska.
CCI4* Lähti 112. 
1) Michael Jung / Fischerchipmunk FRH, GER, 22.8
2) Mollie Summerland / Charly van ter Heiden, GBR, 24.1
3) Alina Dibowski / Barbados 26, GER, 27.4
…51) Veera Manninen / Sir Greg, FIN, 46.3 
Tulokset: https://results.worldsporttiming.com/event/113/competition/3560/result 

Täydet tulokset: LINKKI