Kansainvälisen ratsastajainliiton
(FEI) valjakkoajon vuoden
2006 Top Driver Award
-sarjakilpailutulokset on julkaistu.
Sarjakilpailussa pisteitä kerättiin kuskikohtaisesti.  Sekä yksikkö-, pari- että nelivaljakkokuskeille oli omat sarjansa.
Kuvassa Sanna Tirkkonen ja Candy Boy Unkarissa.

Yksiköiden pistelistalle pääsi viisi suomalaista kuskia, joista neljä ylsi puolivälin paremmalle puolelle. Paras suomalainen oli Sanna Tirkkonen sijalla 12. (28). Hän menestyi kesäkuussa Unkarin Vecsésin ja Itävallan Altenfeldenin kansainvälisissä kilpailuissa mm. voittaen kummankin kilpailun kouluosakokeen.

Muut suomalaiset olivat Unkarin kokonaiskilpailun voittanut Ben Simonsén 25. (20), Saksan Dillenburgissa kokonaiskilpailun kolmanneksi sijoittunut Arja Mikkonen jaettu 41. (15) sekä niin ikään Unkarin kilpailusta pisteensä keränneet Tove-Maria Holmasto 50. (13) ja Heidi Sinda 100. (5).

Yksikkövaljakoiden kilpailusarjassa oli mahdollista kerätä pisteitä 15:ssä eri kilpailussa, joista 13 ajettiin Euroopassa ja kaksi Pohjois-Amerikassa. Top Driver Award:iin laskettiin mukaan parhaat tulokset enintään neljästä kilpailusta. Pohjois-Amerikassa käytiin myös erillinen, FEI North American Driving Challenge -kilpailu, jossa oli omat sarjat poneille sekä hevosille niin yksikkö-, pari- kuin nelivaljakoissakin.

Yksiköiden Top Driver Award -sarjassa yhteensä 131 kuskia sai pisteitä. Sarjan voitti Belgian André Herman (62 pistettä). Toisen sijan jakoivat Ranskan Anne Violaine Brisou ja Saksan Dieter Lauterbach (54).