Äänestä ehdokkaita Vuoden Palkittaviksi 2021!

28.1.2022

Vuosi 2021 muistetaan koronarajoituksista, mutta myös erinomaisista hetkistä huippu-urheilun ja seuratoiminnan parissa. Ratsastuskoulut ja -seurat toimivat sisukkaasti erilaisten rajoitusten ja uhkakuvien varjossa tarjoten suomalaisille tärkeitä hetkiä hevosharrastuksen parissa huolehtien samalla työntekijöidensä ja hevostensa hyvinvoinnista.

Kuva Hanna Heinonen

 

Ratsastajainliitto arvostaa jäsentensä tekemää työtä ja haluaa palkita vuoden 2021 tekijöitä ja ilmiöitä ratsastuksen parissa. Ihmisiä, seuroja, talleja ja hevosia, jotka ovat edistäneet lajia omalla toiminnallaan ja esimerkillään, ja vaikuttaneet muiden arkeen tavalla, joka on positiivisesti huomioitu.

Ehdotuksia palkittavista alla oleviin kategorioihin voi antaa äänestyslinkin kautta 28.1.-13.2. välisenä aikana. Ratsastajainliiton eri työryhmät käsittelevät äänestyksessä tulleet ehdotukset ja valitsevat kategorioihin 3-10 ehdokkaat jatkoäänestykseen. Jatkoäänestys valituista ehdokkaista on auki 1.-13.3. välisenä aikana. Jatkoäänestyksessä mukana olevien kategorioiden eniten ääniä saanut palkitaan tunnustuksella. Seuratoiminnan ohjausryhmä valitsee Vuoden ratsastusseuran sekä Vuoden seuratoimijan äänestyksessä saapuneiden ehdotusten perusteella.

 

Vuoden Palkittavat -kategoriat

1. Vuoden ratsastusseura
2. Vuoden seuratoimija
3. Vuoden ratsastusnuori
4. Vuoden jäsentalli
5. Vuoden ratsastuksenopettaja
6. Vuoden tallikaveri
7. Vuoden toimihenkilö
8. Vuoden hevonen
9. Vuoden ratsastaja
10. Vuoden teko

 

Äänestä omaa ehdokasta 13.2. mennessä TÄÄLTÄ