Ypäjä Grand Prix kutsuu kilpailemaan

5.6.2020

Hevosopiston kisakausi käynnistyy 12.-14.6. järjestettävällä esteratsastuksen Ypäjä GP-viikonlopulla.

Susanna Granroth - Baccara, LähiTapiola GP:n voittajatt Finnderbyssä 2019, kuva Heidi Lammi.

Hevosopiston ensimmäinen kilpailuviikonloppu toteutetaan ilman yleisöä. Yleisö pääsee nauttimaan urheilun tunnelmista Hevosopiston ja Suomen Ratsastajainliiton tarjoaman livestreamin kautta.

- Olemme hyvillä mielin, kun pääsemme vihdoin aloittamaan kisakautta. Viikonlopun kruununa on sunnuntaina käynnistyvä Suomen Ratsastajainliiton Lähitapiola Grand Prix -sarja, valmennuskeskuksen kilpailu- ja tapahtumakoordinaattori Hinni Koskenniemi kommentoi. 

-Kilpailijat ja hevoset ovat treenanneet kevään aikana ja me olemme valmiina vastaanottamaan heidät Ypäjälle. Kilpailun ohjelma on suunniteltu siten, että päivän kävijämäärä säilyy voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Olemme suunnitelleet tarkoin myös mm. kulkureittejä niin, että päivät sujuvat jouhevasti ja ruuhkia ei synny.  
 
Lauantai- ja sunnuntaipäivinä kisoja voi seurata livestreamin kautta, vaikka itse kilpailutapahtuma on rajattu vain kilpailijoille. 

-Alueelle pääsyä on rajattu ja alueelle pääsee vain kilpailijoille ja toimihenkilöille jaettavalla rannekkeella. Kilpailijat saavat tästä ohjeet ensi viikolla kilpailijatiedotteessa. Palkintojenjakoseremonioita ei järjestetä, kilpailukanslia palvelee kilpailun aikana puhelimitse ja esimerkiksi rokotustodistukset pyritään tarkistamaan etukäteen. Kaikista käytännöistä tulee kilpailijoille ohjeet ensi viikolla kilpailijatiedotteeseen, Hinni Koskenniemi muistuttaa. 

- Poikkeusjärjestelyistä huolimatta lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Ypäjälle. Tehdään yhdessä onnistunut kisa, muistetaan turvavälit ja yskimis- ja käsihygienia. 
 
Hevosopisto toivottaa kilpailijat tervetulleeksi Ypäjälle. Jokaisen kilpailijan, hevosenhoitajan ja toimihenkilön vastuulla on, että kilpailupaikalla toimitaan vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan. Näin varmistamme yhdessä ratsastuskilpailuiden sujuvan toteuttamisen myös loppukesän 2020 aikana.  

Ypäjä GP Suomen Ratsastajainliiton kisapalvelussa:  

Ypäjä GP / 1. päivä  

https://kipa2.ratsastus.fi/events/4e3b0745-073d-4a6c-b01b-79c3212ec5fb/  

Ypäjä GP / 2. päivä  

https://kipa2.ratsastus.fi/events/f53765b1-d224-4227-95d2-1fbe10b6a038/   

Ypäjä GP / 3. päivä  

https://kipa2.ratsastus.fi/events/bc5989db-b6c8-4b0a-a855-cc5bbaad6eff/