Ypäjän kansainväliset kouluratsastuskilpailut alkavat torstaina

20.3.2023

Ypäjän Hevosopisto järjestää 23.-26.3. kansainväliset koulu- ja pararatsastuksen hallikilpailut, johon tulee ratsukoita myös Ruotsista ja Virosta. Kolmen tähden kilpailussa ovat mukana kotimaiset kärkinimet Yvonne Österholm (Ironman H), joka aloitti kautensa hienosti yli 71 prosentin GP ja GP Special -tuloksilla Lierin CDI 4* -kilpailuissa, Elisabet Ehrnrooth (Macacho), Maria Pyykönen (Furst Wild S), Siiri Kyrö (Kyrö Hot Flow) ja Sirpa Degerth-Kaldi (San Diego) ja Ville Vaurio (G-Star).

Yvonne Österholm ja Ironman H. Kuva KimC.nu

 

Ruotsia edustavat Anette Christensson (Edwin) ja Jessica Nordin (Donauwein) sekä Virosta Ypäjälle saapuva Dina Ellerman (Donna Anna).

Myös pararatsastuksessa paikalla on kotimainen kärki, Katja Karjalainen (Fabriano Sil), Pia Reitti (Supremo), Jessica Kerttunen uudella hevosellaan (Duyou Mi) ja Marika Siippola (Cerberus) ja uudet paranimet Pilvi Tuominen (G-Renzo), Sari Palmberg (Zippo Lotus) sekä Kaisa Kankkunen (Quastcomina 8KS).

Nuoret ratsastajat kilpailevat jo torstaina ja perjantaina ja pararatsastajat aloittavat perjantaina. Kolmen tähden kouluratsukot kilpailevat lauantaina Grand Prix´ssä ja sunnuntaina GP vapaaohjelmassa.

Aikataulullisesti kilpailut alkavat torstaina kello 10.00, perjantaina kello 9.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 8.00. Kilpailuja voi seurata neljän päivän ajan myös etäyhteydellä Haven Liven välityksellä. Lähtölistat julkaistaan Equipe Onlinessa luokkaa edeltävänä iltana.

Tapahtuman kotisivut: LINKKI
Lähtölistat ja tulokset: https://online.equipe.com/fi/competitions/53609