St1 -alennusta polttoaineesta

Suomen Ratsastajainliiton ja energiayhtiö St1:n yhteistyösopimus tuo jäsenistölle etuja polttonesteiden hinnoista. St1 on suomalainen energiayhtiö, jonka tärkeitä toiminta-alueita ovat jakeluasemat ja CO2- hyvät energiatuotteet ja -palvelut. Suomessa on yli 400 St1-asemaa.

St1- ja Shell-edut

SRL:n jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1 Käteisalennuskorttina. Alueelliset ja valtakunnalliset edut saat helposti, kun rekisteröimällä jäsenkorttisi täällä. Huoltamoilla olevat kampanjat löydät myös kätevästi täältä.

Jäsenkortilla saat alennusta heti kaikilta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, vain express-automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Alennus näkyy kuitilla ja tankatessa litrahinnassa. HUOM. Etu ei toimi luottokorttiostoissa!

HUOM! Vuoden 2020 jäsenkortti toimii vuonna 2021 St1 Käteisalennuskorttina! Mikäli sinulla ei ole jäsenkorttia, voit tilata St1 Käteisalennuskortin osoitteesta https://www.st1.fi/

Asemia on kaikkiaan yli 400 läpi Suomen. Sinua lähinnä olevat asemat löydät helposti älypuhelimellasi osoitteesta m.st1.fi.

Alennus on asemakohtainen ja vaihtelee ajankohdittain. Ajantasaiset edut voi tarkistaa St1 kanta-asiakassivulta: https://www.st1.fi/kanta-asiakas