Liity seuraan

Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseuran kautta. Ratsastusseuroja on erilaisia ja niissä on luvassa erilaista hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

Hippos-lehti tarjoaa laadukkaan ja tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen, mistä löytyvät esimerkiksi SRL:n jäsenseurojen jäsenedut. Tapaturmavakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Näin liityt ratsastusseuraan


1) Valitse seura.
Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Voit tutustua seuroihin seurahaussa.

2) Täytä liittymislomake.
Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeeriin. Seuran kannatusjäsenillä ei ole liiton jäsenetuja, joten ne saadaksesi, valitse jäsenlajiksi SRL-alkuinen jäsenyys. Ethän täytä lomaketta useampaa kertaa peräkkäin liittyen saman seuran jäsenyyshakemukseen, sillä jokainen hakemus luo uuden jäsenyysrivin. 

3) Maksa jäsenmaksulasku.
Lomakkeen täytettyäsi seura käsittelee hakemuksesi tai se hyväksytään automaattisesti, ja saat jäsenmaksulaskun postitse n. viikon kuluttua hakemuksen hyväksymisestä. Jäsenmaksulaskun voi maksaa myös Jäsenhuoneen kautta n. vuorokauden kuluttua siitä, kun hyväksymisprosessi on valmis. Jos tuntuu, että asia ei ole edennyt seuran päässä, ethän täytä liittymislomaketta uudelleen vaan ole yhteydessä ko. seuran jäsensihteeriin.

4) Nauti jäseneduista 

 

Lämpimästi tervetuloa ratsastusyhteisöön.


SRL:n jäsenseurassa etuinasi

  • Hippos-lehti seitsemän kertaa vuodessa
  • Ratsastustapaturmavakuutus Suomessa ja ulkomailla
  • Pysyviä ja vaituvia alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneilta.

Tutustu tarkemmin kaikkiin jäsenetuihin.

Lisätietoa jäsenyydestä