BOWA Legal Hevosgaalan pääyhteistyökumppaniksi

20.3.2024

Yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton, FWB-yhdistyksen ja Suomen Hippoksen kanssa toista kertaa järjestettävä Hevosgaala valtaa Tampereen Sokos Hotel Tornin Paja Kongressin lauantaina 6.4.2024. Hevosgaala kerää paikan päälle Tampereelle suuren joukon hevosalan eri toimijoita ja hevosten ystäviä. Suomen Ratsastajainliiton yhteistyökumppani BOWA Legal lähtee tukemaan Hevosgaalaa pääkumppanin roolissa.

BOWA-estettä ylittävät Vilma Leppäkangas ja Paletin Liekki. Arkistokuva Hanna Heinonen

 

Gaalassa nostetaan esiin menestyneitä ratsastajia, hevosia ja poneja, kasvattajia, ammattilaisia, vapaaehtoisia sekä toimihenkilöitä. Samalla juhlistetaan vuoden sykähdyttävimpiä hetkiä hevosten ja ponien parissa. Ratsastajainliitto palkitsee myös tänä vuonna Hevosgaalassa kaikki vuoden 2023 parhaat.

Illan ohjelmassa on palkitsemisten lisäksi hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto ohjataan nuorten ratsastajien ja nuorten hevosten hyväksi. Gaalailta jatkuu palkitsemisten ja huutokaupan jälkeen musiikin ja tanssin merkeissä yhdessäolosta nauttien.

Illan tunnelmaa luovat juontajat Emmi Korpiola ja Teemu Ahtee.

Lakiasiaintoimisto BOWA Legal Oy on omistautunut laki- ja talousasiantuntija, joka tarkastelee yritystä kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta. BOWA tarjoaa ymmärrettävää ja asiantuntevaa ratkaisukeskeistä palvelua asiakkailleen. BOWA Legal tarjoaa jatkuvana yhteistyönä SRL:n jäsenistölle veroneuvontaa ja lakiapua alennettuun hintaan.

BOWA Legal on jo entuudestaan tunnettu hevosalan tukija, ja yritys onkin mukana tukemassa muun muassa kansallista este- ja kenttäratsastusta.

”On kiva päästä syventämään ja monipuolistamaan yhteistyötämme liiton kanssa gaalan merkeissä. On mukavaa vaihtelua päästä tapaamaan hevosihmisiä kisakenttien sijaan iltapukujuhlissa. Odotamme gaalaa jo innolla”, tunnelmoi BOWA Legalin edustaja Paula Bock.

Hevosgaala tuo yhteiseen juhlaan hevosten, ponien ja ratsastusurheilun ystävät.  Varmista paikkasi vuoden upeimmassa juhlassa – Hevosgaalassa – ja hanki illalliskorttisi nyt! Juhlatilan ovet avautuvat klo 18.30 ja juhlallisuudet aloitetaan klo 19.30.

Hevosgaalan illalliskortit myynnissä täällä.