”Eläimellisiä kohtaloita” – SEYn valokuvauskilpailu nuorille

1.6.2010

"Eläimellisiä kohtaloita" - SEYn valokuvauskilpailu nuorille käynnistyy

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry järjestää alle 29-vuotiaille nuorille valokuvauskilpailun aiheella "Eläimellisiä kohtaloita". Kilpailu käynnistyy 8.12.2008 ja päättyy 28.2.2009. Kilpailuteemana on eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi. Mukaan tulee liittää lyhyt tarina kuvan tilanteesta.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan eläinsuojelutapauksesta tai eläimen hyvinvointiin liittyvästä hetkestä sekä kuvaan liittyvän lyhyen tarinan. Kilpailun teemaan liittyviä tilanteita voivat olla esimerkiksi kodin tarjoaminen löytöeläimelle, löytöeläimen toimittaminen hoitoon tai luonnoneläimen auttaminen.

Kilpailun voittaa koskettavin kuva ja tarina. Kilpailukuvat julkaistaan SEYn nettisivuilla ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Kuvista tehdään valokuvanäyttely, joka kiertää SEYn tapahtumissa ja messuilla. Yleisöäänestyksen voittanut kuva tulee olemaan suurimpana kuvana valokuvanäyttelyn vetonaula. Lisäksi voittaja saa itselleen suurennoksen omasta kuvastaan. Kuvia tullaan esittelemään myös SEYn nettisivuilla ja Eläinten ystävä -lehdessä.

Ohjeita ja lisätietoa kilpailuun osallistumiseksi: www.sey.fi/nuoriso/valokuvakilpailu_nuorille!

www.sey.fi

SEY toivottaa valokuvaamisen riemua eläimellisten hetkien parissa!

SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto:
- SEY on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija.
- SEY kunnioittaa eläinyksilöä lajista riippumatta ja toimii 35 jäsenyhdistyksen ja noin 150 vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan ja -neuvojan voimin koko maassa.
- SEY tekee käytännön eläinsuojelutyötä ja edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua neuvoen, tiedottaen ja kouluttaen sekä huolehtimalla löytöeläimistä ja vaikuttamalla poliittisiin päättäjiin ja lainsäädäntöön.

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton tiedote 8.12.2008